Ünlüleri Saran 'Beyaz' Merakı! - Son Dakika
Kadın

Ünlüleri Saran 'Beyaz' Merakı!

Ünlüleri Saran \'Beyaz\' Merakı!

Yakın zamana kadar vazgeçilmez olan Little Black Dress'ler artık tahtı beyazlara kaptırdı. İşte ünlüler beyaz elbiseleri

13.06.2012 16:30  Güncelleme: 17:08

Son iki sezondur ünlüleri bir beyaz merakı aldı ki sormayın. Yakın zamana kadar vazgeçilmezleri olan "Little Black Dress"ler yani "küçük siyah elbiseler" tahtı beyazlara kaptırdı! Şimdi onlar katıldıkları davetlerin çoğunda belki saflığın simgesi olduğu, belki de ten renklerini ve ne kadar bakımlı olduklarını gözler önüne serebilmek için "Little White Dress"leri tercih ediyorlar. Bizde sizin için dünyaca ünlü isimlerin giydiği, sezonun en gözde beyaz elbiselerini seçtik!

Ünlü aktrist Ashley Madekwe katıldığı davetlerde beyazı tercih edenlerden. Giydiği Tibi elbise, koyu renk tenine gayet yakışmış.

2008 yılında başlayan kariyerinde kısa sürede oldukça başarılı adımlar atan Bella Heathcote da beyaz tutkunlarından. ünlü aktris Dark Shadows filminin prömiyerine katılırken giydiği Fancy Kate imzalı kıyafetiyle de büyük beğeni toplamıştı.

Koyu tenine beyazları yakıştıran bir diğer isim de Chanel Iman. Sizce de Cushnie et Ochs elbisesi ona çok yakışmamış mı?

Sezonun trendi belden fiyonklar ve pırıltılar, Emma Stone'un Elie Saab imzalı beyaz elbisesinde hayat bulmuş.

Sade, şık ve büyüleyici Sanıyoruz Hilary Swank'ın Narciso Rodriguez tasarımı beyaz elbisesini en güzel bu iç kelime özetleyebilir.

Güzelliği ve sadeliğiyle görenleri kendine hayran bırakan Katie Lee, Alice + Olivia imzalı beyaz elbisesiyle tarzını bir kez daha ortaya koydu!

Attığı her adım olay olan Kim Kardashian, trendleri yakından takip eden ve kendine göre yorumlayan ünlülerden. Kardashian, geçtiğimiz Mayıs ayında, Londra'da objektiflere beyaz Lanvin elbisesiyle yakalanmıştı.

Seksi ve iddialı Her ne kadar altında mini şort olduğu iddia edilse de Miley Cyrus'un Jean Paul Gaultier imzalı blazer ceket tipi elbisesi Billboard Müzik ödülleri'nde çok konuşuldu!

Zarafeti ve masum ifadesiyle beyazın en çok yakıştığı isimlerden biri olan Natalie Portman tercihini Giambattista Valli'den yana kullanmış.

Victoria's Secret mankeni, FHM'e göre 2011'in en seksi kadını; Rosie Huntington-Whiteley. Andrew Gn tasarımı elbisesiyle katıldığı davette görenleri bir kez daha kendine hayran bırakmayı başardı.

Hem oldukça iddialı hem de bir o kadar sade Scarlet Johansson'ın tercihi olan beyaz, Armani peplum tarzı elbise, kendi tarzını oldukça iyi yansıtıyor.

Michelle Williams tercihini Versace'den yana kullanmış. Doğru çok da doğru bir karar vermiş. Kısa kızıl saçlarına bu beyaz elbise he renk hem de model olarak çok yakışmış.

Oyuncu, şarkıcı ve model olan Malin Akerman da kendini beyazın büyüsüne kaptırmış. Katıldığı davet için Cushnie et Ochs imzalı, göğüs dekoltesi oldukça iddialı bu elbiseyi seçmiş.

Rosewell dizisiyle adını duyuran Shiri Appleby rahatlığından ödün vermeyen ünlülerden. Beyaz, derin V yaka, French Connection tasarımı elbisesi ise bunun en büyük kanıtı.

Broadway'de sahnelenen Spring Awakening'in baş rıol oyuncusu olan Lea Michele katıldığı davette giydiği Jenni Kayne tasarımı beyaz elbisesiyle büyük beğeni topladı.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Ünlüleri Saran 'Beyaz' Merakı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement