Tatile Çıkmadan Önce Asla! - Son Dakika
Kadın

Tatile Çıkmadan Önce Asla!

Tatile Çıkmadan Önce Asla!

Tatil bu bakım ürünleri ile daha güzel olacak. İşte çantanızdan ayırmamanız gereken özel ürünler...

03.07.2012 18:00  Güncelleme: 17:47

Tatile çıkacağımız zaman, valiz hazırlığını genellikle son güne bırakan biz kadınlar, mutlaka yanımıza alacağımız şeylerden bir iki tanesini atlarız. Hele ki plajlarda bakımlı görünme merakımızı göz önünde bulundurursak… Elbette onun kremi bunun bakımı derken bir şeyleri unutmamız gayet normal. Ancak sizin için hazırladığımız listeye sadık kalırsanız, bu yaz böyle bir sorunla karşılaşmayacaksınız! İşte tatile giderken yanınıza almanız gereken en önemli kişisel bakım ürünleri!

Tatile giderken yanınıza almanız gereken kişisel bakım ürünlerini hazırlarken size ilk tavsiyemiz, bu yazıyı okuduktan sonra, sizin de aklınıza gelenlerle birlikte ufak bir liste hazırlayın, hemen bu akşam listede eksik olan şeyleri alın ve minik bir çantaya yerleştirin. Böylece en azından ufak tefek, elinizi en çok oyalayacak işi bitirmiş olacaksınız.

Saç bakımı

Sephora'dan ya da Watsons'dan seyahat için hazırlanmış minik şişe kitlerinden alın. İçlerine şampuanınızdan, kreminizden ve saç bakımınızdan doldurun, ağızlarını iyice kapatıp, minik bir makyaj çantasının içine yerleştirin.

Güneşten korunmak için

Yaz tatili demek deniz, kum ve güneş demek! Dolayısı ile yanınıza mutlaka sizi güneşin zararlı etkilerinden koruyacak bakım ürünlerinden almalısınız. Cildiniz için Avon Solar Advance Suncreen Body Mist High UVA/UVB SPF 30'u, yüzünüz için Estee Lauder Sun Face Lotion SPF 30'u ve dudaklarınız için de hafif pembemsi bir görünüm sağlayacak olan Nivea Fruity Shine Cherry Lipstick'i tercih edebilirisiniz.

Saçlarınızı şekillendirmek için

Tatile gitmeden önce yanınıza saç şekillendiricilerinizi de almayı unutmayın. özellikle sezonun trendi ıslak görünümlü saçları, bu yaz tatilinizde rahatlıkla kullanabilirisiniz. Bunun için Kerastase Soleil Gelee Aqua Proof 1'i ya da Phyto Professional Wet Gel'i tercih edebilirsiniz.

Cilt bakımı ürünleriniz

Yaz sıcağında ihmal etmemeniz gereken en önemli şeylerden biri de cilt bakımınız. Bunun için yanınıza Neutrogena 2 fazlı Göz Makyajı Temizleyicisini, pratik bir çözüm olması açısından da Loreal Makyaj Temizleme Mendillerini alabilirsiniz.

Makyaj malzemeleri

Günlük kullandığınız makyaj malzemelerinizi tatile çıkarken yanınıza almayı ihmal etmeyin. Ancak sıcak havada makyajınızın akma ihmalini göz önünde bulundurursak, yanınıza suya dayanıklı ürünler almanız çok daha doğru olacaktır. Hem isterseniz bu ürünleri gündüz plaja giderken yüzünüze hafif renk vermek için de kullanabilirsiniz. Bunun için Diorshow Waterproof Mascara'yı, Sephora Retractable Waterproof Eyeliner'ı, Lancome Waterproof Protective Undereye Concealer'ı ve Hourglass Waterproof Bronzer'ı tercih edebilirisiniz.

El ve ayak bakımınızı unutmayın

Denizden ve tuzdan en çok zarar gören yerlerinizden olan el ve ayaklarınızın bakımını ihmal etmemelisiniz. Bunun için Bliss High Intensity Hand Cream ve Foot Patrol'u tercih edebilirsiniz. Ayrıca yanınıza topuklarınız için ponza taşı almayı, Nars'tan veya Flormar'dan da sezonun trendi canlı renklerden, yanınıza alacağınız kıyafetlere uygun birkaç oje almayı ihmal etmeyin.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Tatile Çıkmadan Önce Asla! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement