Swatch'tan Yeni Klasik Koleksiyonu - Son Dakika
Kadın

Swatch'tan Yeni Klasik Koleksiyonu

Swatch\'tan Yeni Klasik Koleksiyonu

Swatch’un yeni Klasik koleksiyonunda şıklık ve zarafet birarada.

13.09.2012 18:30

Isviçre'nin ünlü saat ve takı tasarımcısı Swatch Irony serisine kattığı yeni altı saat ile sizi şıklığınızı tamamlamaya davet ediyor. Klasik Koleksiyon paslanmaz çelik iki adet Irony Chrono modeli sunuyor. PVD Rose ve PVD altın renk seçenekleri sunan saatlerin kayış ve kadranlarındaki beyaz renk detayı kontrast oluşturuyor. Kasasını süsleyen 13 tane şeffaf kristal ile bilekleriniz ışıl Işıl parlarken tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız.

Yeni Chrono modellerine iki Irony Medium ekleniyor. İncelikleri ile dikkat çeken, pembe altın olmak üzere iki renk seçeneği sunan bu modeller 33mm boyutundaki kasaları ile zerafetinizi tamamlıyor. Pembe- beyaz ve altın-beyaz kayışı tamamlayan beyaz kadran ise bileğinizi uyum içinde sarıyor.

Son olarak koleksiyondaki yerini alan 2 adet Irony Big ile Classic Collection (PVD Extensions) tamamlanıyor. Yellow Medal (YGG706G) dore renkteki kadranı güneş ışığı efekti detayı ile dikkat çekiyor. Black Medal(YGG706) modeli ise timsah derisi motifli deri kayışı ile şıklığı yakalamanızı sağlıyor. Klasik Koleksiyon şıklık ve zerafeti ile bileğinde ayrıcalık yakalamak isteyen herkesi Swatch mağazalarında bekliyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Swatch'tan Yeni Klasik Koleksiyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement