Rüyadaki Aşk Bilinçaltınızı Ele Veriyor! - Son Dakika
Kadın

Rüyadaki Aşk Bilinçaltınızı Ele Veriyor!

Rüyadaki Aşk Bilinçaltınızı Ele Veriyor!

Rüyalarınızda kendinizi onunla değil de bir başka kişiyle mi görüyorsunuz? Sebebi bunlar olabilir...

03.08.2012 13:00  Güncelleme: 13:47

Rüyanızdaki o 'başka biri', aslında bilinçaltınızda nelerin olduğunu açığa çıkarıyor adeta. Rüyalara tam olarak odaklanabilirsek onlardan öğrenebileceğimiz çok şeyler var. Belki de yaşantımızın eksik olan kısmını ya da ilişkimizde arka plana attığımız, gün ışığına çıkarmadığımız bazı problemleri görebilmemizi sağlayabilirler.

İşte sık görülen ve içinde başkasıyla seks barındıran rüyaların anlamları...

Patron veya çalışma arkadaşı

Rüyanızda patronunuzla seks yapmanız, ille de onu sürekli arzuluyor olduğunuz anlamına gelecek diye bir şey yok! Bu tarz patron rüyaları, daha iddialı ve daha otoriter olma ihtiyacınızdan kaynaklanıyor olabilir. Çalışma arkadaşı ile rüyada seks yapmak da oldukça sık rastlanılan bir durum. Bu ise, ona duyduğunuz hayranlık veya tam aksine kıskançlığı işaret ediyor olabilir. Genelde onu düşlediğinizden değil, sizde olmasını istediğiniz bir özelliği yüzünden rüyanıza girer.

Eski sevgiliyle...

'Bir daha asla!' dedikten sonra rüyanızda eski sevgilinizle birlikte olduğunuzu görmeniz ani duygusal bir çöküntü yaşamanıza neden olmasın. Bu, beyninizin geride kalan hislerinizi yeniden yapılandırmaya çalışmasından kaynaklanıyor, özellikle de terkedilen siz olduysanız. Fakat bu tarz rüyalar mevcut ilişkinizle ilgili de ipuçları veriyor olabilir. Eğer biraz rutin hale geldiyse, tutku arayışınız kendini eski sevgilinin başrol oynadığı şehvetli rüyalarda da gösteriyor olabilir.

Yabancı biriyle...

Şimdi okuyacaklarınız size garip gelebilir fakat rüyanızda o yabancı aslında... Sizsiniz! Son zamanlarda güç ve cesaret isteyen bir şeye mi imza attınız? Rüyanızdaki o kaslı, seksi erkek yaşantınızdaki başarılarınızla ilgili kendinizle gurur duyuyor olduğunuzu gösteriyor. Rüyanızdaki bu seksi erkek George Clooney ya da Brad Pitt gibi dünyaca ünlü yıldızlar ise neden onların rüyanızda yer aldığını çözmenize gerek yok. Fakat rüyanıza hiç beklenmedik bir isim, Tarık Tarcan girdiyse kendinizi bu karakterle nasıl özdeşleştirdiğinizi düşünebilirsiniz. Bizler, rüya görürken oldukça narsist oluruz.

Arkadaşının kocası ile...

Bu durum, yukarıdakiler gibi karmaşık değil. Rüyanızda en yakın arkadaşınızın erkek arkadaşını ya da kocasını görmüş olduğunuz için kendinizden sakın utanmayın. Gerçek hayatta ne kadar yanlış olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu durum, kendi partnerinizde olmayan fakat olmasını istediğiniz bazı karakteristik özelliklerin eksikliğiyle ilgili. Bunun üzerinde derinlemesine düşünüp bu eksiklikleri iyice kavrar ve eşiniz ya da partnerinize hissettirmeye çalışırsanız, ilişkinizin seyri daha iyi bir hale gelebilir.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Rüyadaki Aşk Bilinçaltınızı Ele Veriyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement