Paris'ten Nefes Kesen Haber - Son Dakika
Kadın

Paris'ten Nefes Kesen Haber

Paris\'ten Nefes Kesen Haber

23-26 Ocak tarihleri arasında dünyanın en ünlü tasarımcıları Paris Haure-Couture Moda Haftası'nda buluştu.

30.01.2012 06:02  Güncelleme: 12:35

Paris, her yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü modaevlerinin Haure-Couture tasarımlarını tanıttığı Paris Moda Haftası'na ev sahipliği yaptı.

4 gün süren moda haftasında ünlü modaevlerinin 2012 ilkbahar- yaz haute couture koleksiyonları tanıtıldı.

Öne çıkan modaevleri, Versace, Christian Dior, Giorgio Armani, Valentino, Jean Paul Gaultier, Elie Saab, Julien Fournie, Alexandre Vauthier, Iris Van Herpen, Maurizio Galante, Alexis Mabille ve erkek giyimde Agnes B. ve Kenzo oldu.

İşte Dikkat Çeken Tasarımlar...

En Dişli Ayakkabılar

Hollandalı tasarımcı Iris van Herpen'in giysilerinden çok tabanı ve topukları dişlere benzeyen ayakkabıları dikkat çekti. Mankenler iddialı koleksiyonu bu ilginç ayakkabıların üzerinde yürüyerek tanıttı.

Amy İlhamlı Defile

Amy Winehouse'un trajik ölümü, bir koleksiyona ilham kaynağı oldu. Jean Paul Gaultier tasarımlarında Winehouse'un giyiminden esinlendi. Mankenler de onun saç modelini hatırlatan peruklar taktı.

Nostaljik Tasarım

Christian Dior modaevinin başına John Galliano'nun ardından gelen Bill Gaytten'ın defilesi Galliano'nun masalsı defilelerinden çok uzaktı. Gaytten koleksiyonunda Christian Dior'un 1949-50 yıllarına ait tasarımlarını, yeniden yorumladı.

En Orijinal Şov

Ünlü moda evi Chanel'in ilkbahar-yaz 2012 haute-couture koleksiyonunu tanıttığı defile en ilgi çeken şovlardan biriydi. Ünlü tasarımcı Karl Lagerfeld, klasik Chanel çizgilerinin yansıtıldığı koleksiyonunu dev bir uçağın içine benzettiği bir salonda gerçekleştirdi.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Kadın Paris'ten Nefes Kesen Haber - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement