Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan 'El Emeği Göz Nuru Sergisi' - Son Dakika
Kadın

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan 'El Emeği Göz Nuru Sergisi'

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan \'El Emeği Göz Nuru Sergisi\'

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'El Emeği Göz Nuru Sergisi'nde kursiyerlerin ürünleri sergilendi. Sergiye Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Kadın Çalışmaları Merkezi bünyesinde açılan çeşitli kurslarda eğitim alan kadınların ürünleri sergileniyor. Sergi, Nissara AVM'de 8 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

04.10.2023 10:33

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan 'El Emeği Göz Nuru Sergisi'nde kursiyerler ürünleri sergiledi.

Nissara AVM'de açılan 'El Emeği Göz Nuru Sergisi'ne Nevşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi kurs eğitmenleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı. Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM) bünyesinde açılan cam ve seramik, halı dokuma, dikiş-nakış, gibi çeşitli kurslarda eğitim alan kursiyerlerin ürünleri sergileniyor. El Emeği Göz Nuru Sergisi'nin açılışını yapan Nevşehir Belediyesi Başkanı Dr. Mehmet Savran, "Sergide tahmin ettiğimin üzerinde çeşitli ürünler var. Bu şehirde yaşayan insanların kültürel sosyal ve sanat etkinliklerde özellikle hayatın her alanında olmalı. Şimdiye kadar kurslarımızda bin 222 kadın kursiyerler, cam işleme, cam virtözü, çeyiz hazırlama, giyim, cam ve seramik, halı dokuma, pasta yapımı, unlu mamuller vb. gibi alanlarda eğitim aldı ve eğitimlerine devam eden kursiyerlerimizde var" dedi.

KAÇEM tarafından düzenlenen çeşitli kurslarda eğitim alan kursiyerler El Emeği Göz Nuru Sergisi'nde olmaktan ve ürünlerini sergilenmesinden mutlu olduklarını ifade etti. Nissara AVM içerisinde açılan 'El Emeği Göz Nuru Sergisi' 8 Ekim tarihine kadar açık kalacak. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Kadın Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından açılan 'El Emeği Göz Nuru Sergisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement