Nevresim Takımınız Gecelerinizi Aydınlatsın - Son Dakika
Kadın

Nevresim Takımınız Gecelerinizi Aydınlatsın

Nevresim Takımınız Gecelerinizi Aydınlatsın

Evleniyorsanız, yatak odanızı yeniliyor ya da farklı bir hava katmak istiyorsanız, sizin için seçtiğimiz bu markalara bir göz atmalısınız.

19.03.2012 18:30

Haremlique

Haremlique'in, yüzde 100 mısır pamuğundan ürettiği nevresim takımları yatak odanıza şıklığı ve sadeliği getiriyor. Ayrıca yatağınıza uygun farklı ölçü alternatifleri de bulunan Haremlique nevresim takımları, Türkiye'de üretiliyor.

Boyner Evde

Desenli ya da düz, tarzınız her ne olursa olsun Boyner size birbirinden şık nevresim takımı alternatifleri sunuyor. Eğer düğün tarihiniz yakınsa ya da yatak odanızda küçük dokunuşlarla farklılıklar yaratmak istiyorsanız, Boyner Evde'yi ziyaret etmelisiniz.

English Home

Ev tekstili denildiğinde akla ilk gelen markalardan biri olan English Home, rüya gibi nevresim takımlarıyla gelin adaylarına birbirinden şık alternatifler sunuyor.

Linens

Ev tekstili denildiğinde akla gelen ilk markalardan biri olan Linens, farklı kumaş ve ebat alternatifleriyle sizlere birçok seçenek sunuyor. Yatak odanıza ve zevkinize uygun, farklı bir nevresim takımı arıyorsanız, Linens'i mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Vakko Home

Şıklığın adresi Vakko, söz konusu nevresim takımı olduğunda da bu iddiasını sürdürüyor. Vakko Home, son derece yalın ancak şık nevresim takımlarıyla, yatak odasını özel kılmak isteyenlere özel alternatifler sunuyor.

Laura Ashley

Birbirinden büyüleyici alternatiflerin bulunduğu bir diğer marka da Laura Ashley. İngiliz tarzını yansıtan, pastel tonlarında, çiçek desenli, nevresim takımları ile yatak odanıza bambaşka bir hava katmak için sizleri bekliyor.

Marks & Spencer

Yatak odanızda sadelikten yanaysanız, farklı renk alternatifleriyle sadeliği ve şıklığı Marks & Spencer'la yakalayabilirsiniz. Yumuşacık dokulu, Marks & Spencer nevresim takımları sayesinde güne çok daha mutlu uyanacaksınız.

Beymen

Dünyaca ünlü birçok ev tekstili markasını bir arada beğeninize sunan Beymen'de zevkinize uygun bir nevresim takımı bulamamanız neredeyse imkansız! İşlemeli, sade ya da desenli Beymen'deki nevresim takımlarını görmeden son kararınızı vermeyin.

Ikea

Evinizin ihtiyacı olan her şeyi size sunan ve hayatınızı kolaylaştıran Ikea, nevresim takımı konusunda da en büyük yardımcınız. Retro, spor ya da sade alternatifleri ve kullanışlı yapısıyla Ikea nevresim takımları sizleri bekliyor.

Ralph Lauren

Evinizi güzelleştiren Ralph Lauren, yatak odanız konusunda da oldukça iddialı. Marka, birbirinden farklı tamamlayıcı aksesuarının yanı sıra, çok özel nevresim takımlarıyla da yatak odanızda bambaşka bir hava yaratmak için sizleri bekliyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Nevresim Takımınız Gecelerinizi Aydınlatsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement