Neutrogena'nın Yeni Marka Yüzü Sedef Avcı Oldu - Son Dakika
Kadın

Neutrogena'nın Yeni Marka Yüzü Sedef Avcı Oldu

Neutrogena\'nın Yeni Marka Yüzü Sedef Avcı Oldu

En etkili cilt bakım ürünlerinin yaratıcısı Neutrogena®, marka yüzü olarak sevilen yıldız Sedef Avcı’yı seçti.

19.02.2018 15:00

Reklam çalışmalarında ilk kez bir Türk yıldız ile çalışan Neutrogena® bir yıl süresince, ünlü yıldız Sedef Avcı ile marka yüzü olarak iletişim alanında iş birliğini sürdürecek.  Ünlü oyuncu markanın ciltte devrim yaratan serisi Hydro Boost®'un reklam çalışmalarında yer alacak.

Neutrogena® starı olarak bir yıl boyunca markanın iletişim projelerinde yer alacak Sedef Avcı, başarılı kariyeri aynı zamanda da sosyal yaşamı ve aile yaşamı ile de Türkiye'de çok sevilen bir oyuncu olmasının yanı sıra; modern şehirli, başarılı, kendine güvenli, güzelliğine ve sağlığına dikkat eden bir kişilik olarak da Neutrogena® kadının özelliklerini taşıyor.

Sedef Avcı ise bu iş birliğinden duyduğu mutluluğu, "Neutrogena® markasının yüzü olmaktan çok mutluyum.  İlk kez reklamlarında yer aldığım Hydro Boost®  serisi ise, benim gibi iş hayatının yanı sıra, spor, sosyal aktiviteler, sanat aktiviteleri, eğlence ve annelik sayesinde bütün günü şehir yaşamında aktif geçiren kadınların, ciltlerindeki nemi kaybetmeden, dış etkenlerden korunarak genç kalabilmeleri ve gün boyu ışıldayabilmeleri için mucize bir ürün serisi.

İşbirliğimizde markanın özellikleri ve ürünlerin benim ihtiyaçlarıma tam cevap verebilmesi çok önemli oldu" diyerek belirtiyor.

Gün boyu süren nemlendirme etkisi ile cilt bakımında yepyeni bir çağ başlatan Hydro Boost® Serisi, Hiyalüronik Asit içerikli nemlendirici ve cilt temizleme ürünlerinden oluşuyor.  Ailenin yeni üyesi Neutrogena® Hydro Boost® City Shield ise, antioksidan içeren formülü ile cildin erken yaşlanmasına neden olan çevresel faktörlere ve stres, yorgunluk gibi dış etkenlere dur diyor ve gençlik ışıltısını geri kazandırıyor.

Kaynak: Pembenar

Son Dakika Kadın Neutrogena'nın Yeni Marka Yüzü Sedef Avcı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement