MissPera'da Yeni Yıl Alışverişi Çok Kolay - Son Dakika
Kadın

MissPera'da Yeni Yıl Alışverişi Çok Kolay

MissPera\'da Yeni Yıl Alışverişi Çok Kolay

Hala yılbaşı hediyesi almayanların imdadına MissPera yetişiyor!

26.12.2011 14:04

Ünlü parfüm ve kozmetik ürünlerini yüzde 20'ye varan indirimlerle sunan MissPera.com, en geç 3 gün içerisinde kargo teslim özelliği ile yılbaşı alışverişini son dakikaya bırakanlara büyük kolaylık sağlıyor. MissPera.com, Chanel'den Ralph Lauren'e, Moschino'dan John Frieda'ya pek çok seçkin markaya ait ürünleri keyifli, kolay ve güvenli bir şekilde alma imkanı sunuyor!

Kalabalıkların arasına karışmadan, mağaza mağaza gezmeden ve zaman kaybetmeden keyifle yılbaşı alışverişi yapmak isteyenlerin kurtarıcısı MissPera.com! MissPera.com'da ünlü kozmetik ve parfüm markalarına ait ürünler yüzde 20'ye varan indirimlerle sunulurken, Ocak ayı sonuna kadar parfüm seti ve parfüm alışverişlerinde 19,90 TL değerinde Olay Active Hydrating krem hediye ediliyor. Yüksek hizmet kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve rekabetçi fiyatları ile fark yaratan MissPera.com yılbaşı alışverişini keyfe dönüştürüyor.

MissPera.com ile yılbaşı alışverişi çok kolay!

Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo gönderimi, peşin fiyatına 3-6 taksit seçeneği, en geç 3 gün içinde ürün teslimi ve 30 gün içinde ücretsiz kargo ile iade kabulü gibi özellikleriyle kolaylık sağlayan MissPera.com, müşterilerine mağaza mağaza gezmeden, kolay, keyifli ve güvenli alışveriş sunuyor. MissPera.com müşterileri, Chanel'den Ralph Lauren'e, Moschino'dan John Frieda'ya pek çok seçkin markaya ait ürüne kolayca ulaşabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın MissPera'da Yeni Yıl Alışverişi Çok Kolay - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement