Kadın, kendisini ve çocuklarını döven eşini uyurken bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika
Kadın

Kadın, kendisini ve çocuklarını döven eşini uyurken bıçaklayarak öldürdü

Kadın, kendisini ve çocuklarını döven eşini uyurken bıçaklayarak öldürdü

Konya'nın Karapınar ilçesinde yaşanan olayda, Süreyya Kalkan isimli kadın, kendisini ve çocuklarını sürekli döven eşi Ahmet Kalkan'ı uyurken boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından polisi arayan kadın, kendini ihbar etti. Gözaltına alınan Süreyya Kalkan'ın ifadesinde, eşinin uyuşturucu kullanması ve sürekli şiddet uygulaması nedeniyle cinayeti işlediğini söyledi.

19.09.2023 16:01  Güncelleme: 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KONYA'nın Karapınar ilçesinde Süreyya Kalkan (39), kendisini ve çocuklarını döven eşi Ahmet Kalkan'ı (40) yatağından uyurken boğazından bıçaklayıp öldürdü. Kalkan, olayın ardından polisi arayarak kendini ihbar etti.

Olay, saat 04.00 sıralarında Karapınar ilçesi Ulus Mahallesi'nde meydana geldi. Süreyya Kalkan, dün akşam kendisini ve çocuklarını döven eşi Ahmet Kalkan'ı, uyurken boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından polisi arayan 3 çocuk annesi Süreyya Kalkan, "Eşimi öldürdüm. Gelin beni alın" dedi. İhbar üzerine eve giden polis ekipleri, Ahmet Kalkan'ı yatağında boğazından bıçaklanarak öldürülmüş buldu. Ahmet Kalkan'ın cesedi, otopsi için Karapınar Devlet Hastanesi'nin morguna götürüldü.

Olayın ardından gözaltına alınan Süreyya Kalkan, emniyete götürüldü. Kalkan'ın ifadesinde, "Eşim uyuşturucu kullanıyordu, sık sık beni ve çocuklarımı dövüyordu. Dün akşam da yine beni ve çocuklarımı dövdü. Sabaha karşı o uyurken mutfaktan aldığım bıçakla öldürdüm" dediği belirtildi.

Süreyya Kalkan'ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Kadın Kadın, kendisini ve çocuklarını döven eşini uyurken bıçaklayarak öldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement