John Lennon'ın Bisiklet Tutkusu, KAFT'ın Nostaljik "Old Biker" Tasarımında - Son Dakika
Kadın

John Lennon'ın Bisiklet Tutkusu, KAFT'ın Nostaljik "Old Biker" Tasarımında

John Lennon\'ın Bisiklet Tutkusu, KAFT\'ın Nostaljik "Old Biker" Tasarımında

Sıradanlıktan uzak yaklaşımıyla fark yaratan tasarım markası KAFT, Original tişört koleksiyonuna yepyeni Old Biker tasarımını ekledi.

29.07.2015 15:55

Sıradanlıktan uzak yaklaşımıyla fark yaratan tasarım markası KAFT, Original tişört koleksiyonuna yepyeni Old Biker tasarımını ekledi. KAFT, Old Biker tasarımında, efsane müzik grubu The Beatles'ın unutulmaz ismi John Lennon'ın çocukluğunda yaşadığı bisiklet özlemini anlattığı sözlerinden ilham aldı. Original koleksiyonunun diğer tasarımları gibi Old Biker tasarımında da kadın ve erkek modelleri birbirinden farklı tişört kalıplarına uygulandı. Müzik dünyasının ölümsüz isimlerinden John Lennon'a ithaf edilen Old Biker tasarımına KDV dahil 39 TL'lik fiyatıyla www.kaft.com adresinden ulaşılabiliyor.

İçinde bir fikir olan ve özgün tasarımlar yaratmak için çalışan tasarım markası KAFT, Original koleksiyonunun yeni üyesi Old Biker tasarımını satışa sundu. Old Biker tasarımına hayat veren KAFT ekibi, efsane müzik grubu The Beatles'ın unutulmaz ismi John Lennon'ın çocukluğunda yaşadığı bisiklet özlemini anlattığı sözlerinden ilham aldı. KAFT ekibi, Lennon'ın "Çocukken bir düşüm vardı, kendi bisikletime sahip olmak istiyordum…" diye başlayarak dile getirdiği bisiklet tutkusunu betimlemek için Old Biker tasarımında nostaljik bisiklet parçalarını ve ekipmanlarını kullandı.

Original koleksiyonunda da ferah ve dökümlü kalıpları tercih eden KAFT, Old Biker tasarımlı kadın tişört modellerinin etek kısmında oval kesim uyguladı. Old Biker tasarımının üretiminde ise insan sağlığına zarar vermeyen organik boyalar ve uzun süre kalıcılığını koruyan emprime baskı tekniği kullanıldı.

Müzik dünyasının ölümsüz isimlerinden John Lennon'a ithaf edilen Old Biker tasarımlı kadın ve erkek tişörtlerine KDV dahil 39 TL'lik fiyatıyla www.kaft.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın John Lennon'ın Bisiklet Tutkusu, KAFT'ın Nostaljik 'Old Biker' Tasarımında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement