Hideaki Kawashima ve Uma Wang Swatch'un Art&fashion Koleksiyonu İçin Buluştu! - Son Dakika
Kadın

Hideaki Kawashima ve Uma Wang Swatch'un Art&fashion Koleksiyonu İçin Buluştu!

Hideaki Kawashima ve Uma Wang Swatch\'un Art&fashion Koleksiyonu İçin Buluştu!

Hideaki Kawashima’nın esrarengiz detayları ve Uma Wang’in cesur ama abartısız çizgileri ile oluşturulan yeni koleksiyon Swatch severlerin çok hoşuna gidecek.

23.05.2012 19:31

Hideaki Kawashima'nın tasarladığı saatler, Swatch'un kusursuz güzellikteki saat tasarımlarını yakalamak adına 80'li yıllardan beri dünyanın dört bir yanından farklı çağdaş sanatçılar ile işbirliği çabasının en güzel kanıtını oluşturuyor. Hideaki Kawashima'nın Art&Fashion Koleksiyonu için tasarladığı 2 farklı renkteki saatler kadranında büyülü, esrarengiz bakışlı ve narin dudaklı bir kız figürünün yüzünü bulunduruyor. Pembe ve mavi olmak üzere 2 renk seçeneği sunan bu modellerin kayışını ise kız figürünün dalgalı saçları süslüyor.

Hideaki Kwashimo tasarladığı saatlerin esin kaynağını ise şu sözleri ile anlatıyor : Bu iki saati tasarladığımda, saatlerin bileğinizi tıpkı evcil hayvanınızın size sarılması gibi sarmasını ve sizde bir yoldaş hissi uyandırmasını istedim. Umarım bu tasarımlar hoşunuza gider! New Gent Blue Wraith (SUOZ107) mavi kadranı içinde ağzı kapalı narin dudaklı, uzun kirpikli kız figürü ile hem sıcaklı ve merak hem de merhamet duygusu hissettiriyor.

çin moda enditrisinin lider figürü Uma Wang'in tasarımları ise, örgü teknikleri, ince detayları ve farklı kumaş ve doku birleştiren yaratıcı bir yaklaşım gösteriyor. Eğitimini Londa'nın ünlü sanat okulu Cental Saint Martins College of Art&Design'da tamamladıktan sonra, 10 yıl başka modaevleri için tasarımlar yapmaya başlamıştır. ve sonunda 2005 yılında kendi adını verdiği markasını yaratarak adını tüm dünyaya duyurmuş ve büyük bir başarı elde etmiştir. Uma Wang Londra, Milano, Paris Shangai gibi moda merkezlerinde tanıttığı koleksiyonları ile kendine has estetik dünyasının hayranlarını artırmaya devam ediyor.New Gent Pure Fabric (SUOZ134) modeli bej renkte plastik kadran ile kayışına kadar devam eden uzun bir şeridi birleştiriyor. Kayışına kadar uzanan kumaş şeritte Uma Wang'in adı değişik bir motifle yerini alıyor. çengelli iğne şeklinde akrep yelkovan detayı ise tamamen stil sahibi !

Uma Wang Swatch ile işbirliğindeki motivasyonunu şu sözleri ile ifade ediyor : « Bu işbirliği gerçek anlamda beni mutlu etti. Swatch, bir marka olarak sadece ticari bir başarıya değil aynı zamanda artistik ve yaratıcı değerlere de sahip. Bir marka olarak başarmak ve başarıyı sürdürmek zordur, Swatch bu anlamda takdire değer bir pozisyona sahip bu yüzden Swatch ile işbirliği için seçilmiş olduğum için çok unur duydum. Bana göre Swatch'un tutumu yaratıclık, enerji ve stili temsil ediyor. Swatch saatleri ile zamanı takip etmezsiniz, zamanı aşarsanız, çünkü her yaştan insan kendi stiline ve karakterine uyan saati bulabilecekler. Zamanla, bir Swatch saat hatıra ve deneyimlerinizi paylaştığınız çocukluk arkadaşınıza dönüşüyor. Saat çok kişisel bir aksesuardır, Swatch ise sanatsal, mizahi ve ilgi çekici modelleri ile saati herkese ulaşabilir hale getiriyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Hideaki Kawashima ve Uma Wang Swatch'un Art&fashion Koleksiyonu İçin Buluştu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement