Güzellik İpuçları İçin En Doğru Adres! - Son Dakika
Kadın

Güzellik İpuçları İçin En Doğru Adres!

Güzellik İpuçları İçin En Doğru Adres!

Güzellik önerileri ve fikir vermesi açısından Pinterest'in rengârenk panolarının etkisinde kalmamak mümkün değil...

25.05.2012 13:30  Güncelleme: 14:37

Facebook'un eğlenceli iletilerini, Twitter'ın giderek artan cazibesini bir kenara itin.

Pinterest, sosyal medyanın hiç şüphesiz yükselen trendi ve kullanıcı sayısı da giderek artıyor. önümüzdeki yıllarda adını çok daha fazla duyuyor olacağımız, birbirinden renkli ve çeşit çeşit panoları olan bu site, pek çok kişi için aynı zamanda bir 'ilham kaynağı merkezi'. Biz de bu gerçekten yola çıkarak, güzellik ipuçları sunan panolara yer vermek istedik. Bakın, inceleyin. Size yepyeni fikirler verecekler...

Bu 'at kuyruğu' modelleri pek havalı!

Bir güzellik blogger'ı olan Christina Butcher'ın 'Hair Romance' adı altında açtığı 'Perfect Ponytails' panosunda saçlarınız için birbirinden güzel 'at kuyruğu modelleri' var. Beyonce, Halle Berry, Miley Cyrus, Taylor Swift, Kate Moss, bu panoda karşılaşacağınız bazı ünlü isimler. Tabii modeller sadece ünlü isimlerinkilerle sınırlı değil.

'Kalın kaş modası' sürüyor anlaşılan...

Tonisha DePasquale kullanıcısının ilgi uyandıran farklı 11 panosundan biri olan 'Gloriously thick eyebrows' kalın kaş modelleri sunuyor. Dünyayı yeniden etkisi altına alan kalın kaş modası anlaşılan devam ediyor. Sizin için de belki bir ilham kaynağı olabilir. Ne dersiniz?

Birbirinden güzel 'tepede topuz modelleri'

Margit Detweiler, yarattığı panolardan birini de saçlarınız için tepede topuz modellerine ayırmış. 'Top Knot Mania'adını verdiği panosunda Gwen Stefani ve Lady Gaga'nın ilginç ve 'havalı' modellerinden tutun da 80'li yıllara ait yeniden moda olmaya aday olanlar da var.

Spa keyfini kim reddedebilir ki?

Spa ziyaretleri, güzelliğinize güzellik katmak için bire bir! Kanadalı Cody Stewart da aynı düşünce de olacak ki yarattığı 'Spas..... ahhhhhh'panosunda dünyanın en iyi Spa'larına yer vermiş! Tıklayın ve bu panoyu ziyaret edin, bu görsellere bakmak bile sizi rahatlatıp gevşetecek, iddia ediyoruz! Geri dönmeyi unutmayın, panolara devam ediyoruz...

En güzel örgü saç modelleri

Pinterest'in Birchbox kullanıcısının profilinde güzellik ipuçları adına neredeyse yok yok! Kozmetikten aksesuara, saçlardan gelinlik modellerine kalabalık ama zengin bir dünya yaratmış doğrusu. Dikkatlerden kaçmayan panosu ise 'Braids, Braids, Braids' birbirinden etkileyici örgü saç modellerine yer vermiş.

Dudaklar, güzelliğinizin olmazsa olmazları...

İşte karşınızda rengArenk bir pano. Rachel Shauchunas, 'Lips' panosunda oldukça cesur ruj modellerine yer vermiş. Fazla yoruma gerek yok, kesinlikle incelemeniz gerekiyor!

Bu panodaki tırnaklar birer sanat eseri...

Guin Deadman-Littlefield'ın 'Nails Nails Nails' panosu, her biri birer sanat eseri olan yüzlerce süslü tırnak modeli sunuyor. Nail art yani tırnak süsleme için oldukça faydalı bir ilham kaynağı merkezi.

Göz makyajını es geçmeyin

Tasha Koku kullanıcısının ' eyeshadow + eyeliner = love' adını verdiği panosunda da göz makyajı için onlarca farklı örnek bulabilirsiniz. Sizin için oldukça yararlı birer esin kaynağı olabilirler...

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Güzellik İpuçları İçin En Doğru Adres! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement