Eiffel Kulesi'nin Altında Korkunç Bir Tecavüz Olayı - Son Dakika
Kadın

Eiffel Kulesi'nin Altında Korkunç Bir Tecavüz Olayı

Eiffel Kulesi\'nin Altında Korkunç Bir Tecavüz Olayı

Paris'in ünlü Champ-de-Mars parkında, bir kadın beş kişi tarafından tecavüze uğradı. Polis soruşturma başlattı ve şüphelilerden ikisi gözaltına alındı. Cinsel saldırılar arttığı için parkın geceleyin kapatılması talep ediliyor.

28.07.2023 14:10  Güncelleme: 18:06

Eiffel Kulesi'nin altında korkunç bir olay yaşandı. Paris'in en güzel manzaralarından biri olan Champ-de-Mars parkında çarşamba gecesi 27 yaşındaki bir kadın bu ünlü parkta beş kişinin tecavüzüne uğradı.

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Bu korkunç olayın ardından, 3. bölgesel adli polis yönetimi tarafından tecavüz suçlamasıyla bir soruşturma başlatıldı. Şu ana kadar iki şüpheli gözaltına alındı, ancak diğer üç şüpheli hala aranıyor. Polis kaynakları, mağdurun çok etkilendiğini ve hastaneye kaldırıldığını doğruladı.

Eiffel Kulesinin dibinde 27 yaşındaki kadın beş kişinin tecavüzüne uğradı

DAHA ÖNCE DE BENZER OLAYLAR YAŞANMIŞTI

Champs-de-Mars'da cinsel saldırılar sık sık yaşanıyor. Geçtiğimiz şubat ayında, iki Brezilyalı turist Eiffel Kulesi yakınlarında cinsel saldırıya uğramıştı. Daha yakın zamanda, bir Alman turist ise bir satıcının müdahalesi sayesinde tecavüz girişiminden kurtulmuştu.

GECE KAPATILMASINI TALEP EDİYORLAR

Ünlü Paris bahçesindeki cinsel saldırıların artmasıyla birlikte, 7. bölge belediyesi Champ-de-Mars'ın geceleyin kapatılmasını talep ediyor. 2024 Paris Olimpiyatları'na yaklaşılırken, Eiffel Kulesi çevresindeki güvenlik önemli bir konu olarak öne çıkıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında, Paris polis müfettişi Laurent Nuñez, Eiffel Kulesi'nin altında bir polis arabası görevlendirmişti.

Son Dakika Kadın Eiffel Kulesi'nin Altında Korkunç Bir Tecavüz Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Paravan Hesap: Kesin ya afganlıdır ya hindistanlı'dır. 175 84 Yanıtla
  • Eren Aydın: Paravan hesapa katılıyorum fransada aynı bizim gibi mülteci dolu güvensiz bir şehir ama 8 kişi disslike atmış inşallah sizin ailenize olmaz olursa görürsünüz dislike atmayı 166 35 Yanıtla
  • Azat Deniz: Kesin afrika afkandir 125 75 Yanıtla

Advertisement