Denizaltının Büyüleyici Renkleri Markafoni'de - Son Dakika
Kadın

Denizaltının Büyüleyici Renkleri Markafoni'de

Denizaltının Büyüleyici Renkleri Markafoni\'de

Markafoni, gardıroplara stil getiren markafoni Lookbook Kampanyalarına Aquatic Kampanyası ile devam ediyor.

23.03.2012 16:26

Aquatic Kampanyası kapsamında deniz köpüğünden ultra maviye kadar mavinin her tonunu yansıtan ürünler yüzde 90'a varan indirimlerle 23-26 Mart tarihleri arasında www.markaoni.com'da!

2012 İlkbahar/Yaz paletinin en iddialı konseptlerinden biri "Aquatic" yani deniz altı yaşamı. Baharın gelmesiyle masmavi denizle bütünleşmek isteyen moda tutkunları, markafoni'nin mavinin her tonuna kucak açan Aquatic Kampanyası'nı çok sevecek. markafoni, Aquatic Kampanyası ile 2012 İlkbahar/Yaz sezonunun gözde renklerinden mavi, turkuazdan deniz köpüğüne, ultra maviden ton sur ton renk bloklarına kadar seçkin markaların ürünlerine yer veriyor. Moda dünyasına renk katan markafoni, özel çekimler gerçekleştirdiği Aquatic Lookbook Kampanyası'nda markafoni üyelerine stil önerilerinde de bulunarak mavi rengi kombinlemenin püf noktalarını üyeleriyle paylaşıyor.

Geçtiğimiz haftalarda markafoni'nin Audrey Hepburn's Little Black Dress, Woman in Red, Glamour, Sıcak Kış, Monokrom, Minimal Dress, Neon Pop, Neutral ve Kış Çiçekleri Kampanyaları kendi stilini yaratmak isteyen modaseverler tarafından yoğun ilgi görmüştü. markafoni Lookbook Kampanyaları için www.markafoni.com'u izlemeye devam edin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Denizaltının Büyüleyici Renkleri Markafoni'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement