Buse Terim Göz Kamaştırdı - Son Dakika
Kadın

Buse Terim Göz Kamaştırdı

Buse Terim Göz Kamaştırdı

Buse Terim makyajı ile Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da göz kamaştırdı.

16.03.2013 09:54

Türkiye'nin en çok takip edilen moda bloggerlarından Buse Terim, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da da en son trendleri takip ederek paylaşmaya devam ediyor. Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un resmi makyaj sponsoru Maybelline New York'un ürünlerini yakın markaja alan Buse Terim, farklı makyaj uygulamaları ile dikkat çekiyor.

Çekici ve kışkırtıcı bir güzellik sunan Maybelline New York ürünleri ile güne başlayan Buse Terim, takipçilerine sürprizler yapmaya devam ediyor. 2013 yaz makyaj modasının son trend uygulaması için Maybelline New York ürünlerini kullanan Buse Terim, makyaj trendlerini takipçileri ile paylaşıyor. Maybelline New York makyaj ürünleri ile yapılan uygulamada Buse Terim, takipçilerin karşısına sıra dışı makyajı ile çıkıyor. Buse Terim makyajında; buğulu gözler, natural dudaklar ve doğal pembe yanaklar ön plana çıkıyor. Buse Terim'in makyajına sahip olmak için ise; Maybelline Ny BB Krem, Gel liner, Quad far, Dream Mousse Allık, Rocket Maskara ve Color Sensation ruj kullanmanız yeterli.

Dünyanın birçok ülkesinde Fashion Week'in sponsorluğunu üstlenen Maybelline New York; Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da da farklılığını ortaya koyuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Buse Terim Göz Kamaştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement