Bu Kış Bizi Nasıl Bir Moda Bekliyor? - Son Dakika
Kadın

Bu Kış Bizi Nasıl Bir Moda Bekliyor?

Bu Kış Bizi Nasıl Bir Moda Bekliyor?

Bu sonbahar ve kış abiye modasında bizi neler bekliyor? İşte moda renkler, kumaşlar, kesimler ve aksesuarlar...

13.09.2012 17:30  Güncelleme: 10:12

Sıra geldi abiye modasına! Bu sonbahar kış sezonunda katılacağınız, düğün, davet ya da organizasyonlar için kıyafet seçerken sezonun trendlerini göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyin. İşte size yardımcı olacak sezonun abiye trendleri!

Pastel renkler

Chanel'in tasarımlarında da sıkça rastladığımız, sezonun en gözde abiye trendlerinden ilki pastel renkler. Biz Womenist.net olarak en çok pembe, kayısı, beyaz ve açık gri tonlarını öneriyoruz.

Fıfırlar

Giambattista Valli'nin özellikle kırmızı siyah kombiniyle kullandığı fırfırlı elbise modelleri, bu sezon abiye elbiselerde, fırfırların ön planda olacağının sinyallerini veriyor.

Transparan elbiseler

Geçtiğimiz sezondan hatırlayacağınız transparan elbiseler, bu sezon da oldukça moda. Transparan elbise trendi, Valentino'nun sezonun favori rengi bordo tonlarıyla tasarladığı bu kıyafete sizce de çok yakışmamış mı?

1920'lere vamp yorum

Jean Paul Gaultier'in 20'li yıllara getirdiği yeni ve vamp yorum, bu sezonun en çok tercih edilecek trendleri arasında yer alıyor.

Danteller ve abartılı aksesuarlar

Maison Martin Mangiela'nın birkaç trendi bir arada kullanarak ortaya çıkardığı bu tarz, stil konusunda iddialı ve kendine güvenen kadınların favorisi olacağa benziyor.

Mavi tonları

Bu sezon en az bordo kadar iddialı olan bir diğer renk de mavi. Giorgio Armani PrivÉ koleksiyonunu adeta hakimiyeti altına alan bu mavi, özellikle pırıltılı işlemelerle ya da metalik tonlarla tasarlandığında, ortaya oldukça ihtişamlı bir tablo çıkıyor.

Uçuş uçuş şifonlar

Elbette abiye kıyafet denildiği zaman akla ilk gelen şifon elbiseler. Elie Saab'ın ince detaylarla zenginleştirdiği şifon abiye elbise modelleriyse, bu sezon tüm kadınların rüyalarını süsleyecek!

Abiyelerde peplum modası

Sonbahar kış koleksiyonlarında sıkça rastladığımız peplum modası, abiye kıyafetleri de etkisi altına alıyor. Christophe Josse'nin beyaz elbiselerinde kullandığı bu trendi siz de mutlaka demelisiniz.

Omuz ve göğüs dekoltesi

Her sezon olduğu gibi göğüs dekolteleri bu sezon da öne çıkıyor. Straplezler, derin V yakalar, omuzları açıkta bırakan tasarımlara sıkça rastlayacağız. Ancak Julien FourniÉ'nin bu trende getirdiği farklı yorumu siz de mutlaka denemelisiniz.

Altın pırıltıları

İşte tüm sezonların makyajdan ayakkabıya vazgeçilmeyen trendlerinden bir diğeri; altın pırıltıları. İster detaylarda, ister Alexandre Vauthier'in kullandığı gibi tepeden tırnağa altın renginde bir elbise olsun ama bu sezon gardırobunuzda bu tarz bir kıyafet mutlaka bulunsun.

Çiçek motifleri ve desenleri

İşte sezonun son trendi; çiçek motifleri ve desenleri. Abiye kıyafet denildiğinde akla ilk gelen isimlerden olan Georges Hobeika'nın çiçek motifli elbiseleri, çiçeğin zarafetini abiye kıyafetlerle buluşturuyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bu Kış Bizi Nasıl Bir Moda Bekliyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement