Bebeğiniz İçin Soğuk Buhar Makineleri! - Son Dakika
Kadın

Bebeğiniz İçin Soğuk Buhar Makineleri!

Bebeğiniz İçin Soğuk Buhar Makineleri!

Bu sıcak yaz aylarında çocuğunuzun çok daha rahat ve kaliteli nefes almasını isterseniz, soğuk buhar makinaları tam size göre!

18.07.2012 16:00

özellikle son yıllarda daha çok karşılaştığımız buhar makinaları, ilk önce üst solunum yollarında problemleri olan çocuklar için tavsiye ediliyordu. Sıcak buhar verdikleri için de kış mevsiminde kullanılıyorlardı. Anne-babalar tarafından oluşan talep doğrultusunda zaman içinde yaz aylarında da kullanılabilen soğuk buhar makineleri üretilmeye başlandı.

Soğuk buhar makineleri, insan kulağının rahatlıkla algılayamayacağı hızda fakat oldukça yüksek bir frekansta titreşimle çalışıyor ve suyun buharlaştırılması prensibine dayanarak souk buhar üretiyor. Bazı markalar, özellikle astım hastaları için de tercih edilmekte. İçme suyu ile çalıştırmanızı önerdiğimiz soğuk buhar makineleri, çalıştığı ortamdaki havayı nemlendiriyor. Womenist olarak, şimdi de çocukların yaz aylarında havasız kalan ortamlarda çok daha rahat ve kaliteli nefes almalarına yardımcı olacak 'soğuk buhar makinelerine' bir göz atalım istedik...

Chicco İyonlu Soğuk Buhar Makinesi

Chicco'nun iyonlu soğuk buhar makinesi, nemlendirme özelliği ve negatif iyonların arındırıcı etkisiyle havanın kalitesini artırıyor.

İnsan kulağının duyamayacağı yüksek frekanslı titreşimler üreterek, soğuk suyu buharlaştırıyor.

Soğuk buharın yayılması, sağlık üzerinde faydalı etkiler yaratarak ortamdaki doğru nem oranını sağlıyor.

8 saat kullanım süresi olan makinenin gece lambası da var. 30x42x33 cm boyutlarında...

Arzum AR 862 İyonlu Ultrasonik Nemlendirici

25 W gücündeki ultrasonik soğuk buhar üreten Arzum AR 862, hava temizleyici ve tazeleyici negatif iyon üretme özelliği sayesinde bebeğinizin odasındaki hava kalitesini artırıyor.

2,5 litre kapasiteli şeffaf su haznesine sahip soğuk buhar makinesinin buhar çıkış ağzı 360 derece dönebiliyor ve sessiz bir şekilde 10 saat aralıksız çalışabiliyor.

Weewell İyonizerli Soğuk Buhar Makinası

Weewell markasının uzaktan kumandalı, estetik ve ergonomik bir tasarıma sahip modeli WHC730 da çocuklarınız için tavsiye edebileceğimiz soğuk buhar makinelerinden. Bazı özellikleri;

360 derece çevrilebilir nem çıkış ünitesi

Su bittiğinde otomatik olarak kapanma ve sesli uyarı sistemi

LCD ekranda oda sıcaklığı göstergesi

Kireç oluşmasını engelleyen gelişmiş filtre teknolojisi

Istenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı

5 farklı zaman ayarı

Bremed

Bremed'in sevimli figürlü ultrasonik soğuk buhar makinası, kolay doldurma ve boşaltma, tank boşaldığında otomatik olarak kapanma özelliklerini taşıyor.

10 db'in altında çalışabilen Bremed'in su tankı kapasitesi 4 litre ve oldukça düşük enerji tüketimine sahip...

Arçelik K 8710

Arçelik teknolojisinin 4,5 litre su kapasitesi ile buhar üreten hava nemlendiricisi de yaz aylarında hem sizin hem de çocuklarınızın kapalı ortamda çok daha kaliteli bir havaya kavuşmanızı sağlayabilir.

K 8710 için istenen çalışma koşulları 5 ila 40 santigrat derece arası ve maksimum % 80 bağıl nem. Saf su kullanmanız öneriliyor.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Bebeğiniz İçin Soğuk Buhar Makineleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement