Annenize Özel Hediyeler Kemal Tanca'da! - Son Dakika
Kadın

Annenize Özel Hediyeler Kemal Tanca'da!

Annenize Özel Hediyeler Kemal Tanca\'da!

Kemal Tanca'nın yeni sezon koleksiyonundaki eşsiz tasarımlar %30'a varan indirimlerle Anneler Günü'nde çok özel ve şık bir hediye arayanları bekliyor.

11.05.2012 18:30  Güncelleme: 10:36

Kemal Tanca, çok renkli yeni 2012 ilkbahar yaz koleksiyonunda %30'a varan indirim ile Anneler Günü'nde özel ve şık bir hediye arayanlara keyifli bir alışveriş fırsatı başlattı. Bu yazın modasını Kemal Tanca'nın yeni sezon tasarımları ile annesine vererek, mutluluğu onların ayaklarına sermek isteyenleri 2012 ilkbahar yaz koleksiyonunda en özel sevgileri anlatabilecek benzersiz modeller bulunuyor.

Ayakkabıda yarım asırdan fazla süredir tarz ve zevk sahibi kişilerin markası olarak her yeni sezona çok iddialı modellerle imza atan Kemal Tanca, bu kez de düşlerin çok daha ötesinde bir iddia ile ayakkabı tutkunlarını kucaklıyor.

Yüksekliğin rahatlığını doğanın kışkırtıcı canlılıktaki renkleri ile bir araya getiren Kemal Tanca'nın 2012 ilkbahar yaz koleksiyonunda; narçiçeği, mercan, turuncu, nane yeşili, hardal, sarı, turkuaz bolca var. Sezonun modası olan fermuarlı ve tokalı modeller, ruganın ışıltısı, ayakkabılara eşlik edecek göz alıcı tasarımları ile çantalar, ithal mantar tabanlı sandaletler, güneşli günlerin keyfini rahat rahat çıkarmak için hasır sargı sandaletler, birbirinden farklı ve etkileyici modelleri ile babetler, yüksek feta taban ayakkabılar da Kemal Tanca'nın yeni sezon koleksiyonunda ayakkabı tutkunlarını kendine hayran bırakacak.

Kaynak: Womenist.net

Son Dakika Kadın Annenize Özel Hediyeler Kemal Tanca'da! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement