Avukatlar, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı’nda 122'nci Adalet Nöbeti'ni, 25 yıldır yargılanan, 3 kez berat ettiği, bir kez de hakkındaki mahkûmiyet kararı Yargıtay'ca bozulduğu halde yeniden tutuklanmasına kararı verilerek yakalanması için 'kırmızı bülten' çıkarılan Mısır Çarşısı davası sanığı Pınar Selek için tuttu. Yarın yapılacak duruşma öncesi tutulan nöbette, "Yıllar içinde çürütülmüş ne kadar iddia varsa, hepsini toparlayan hukuk ve izan dışı gerçek dışı iddialarla dolu kararı dehşet içinde okuduk. Siz Pınar'ı mahkûm edemezsiniz ama biz bir insana, ailesine ve uğruna mücadele ettiği, herkese dayatılan bu insanlık dışı zulmü 25 yıldır her gün, her an mahkûm ediyoruz" açıklaması yapıldı.
Mısır Çarşısı patlamasına ilişkin davada Pınar Selek'e tutuklama ile kırmızı bülten kararıİSTANBUL Yargıtay tarafından 1998'deki Mısır Çarşısı patlamasına ilişkin hakkındaki beraat kararı bozulan Pınar Selek'in yeniden yargılanacağı davada mahkeme, Selek'in yokluğunda tutuklanmasına ve...
Kağıthane'de sevgilisi olduğu iddia edilen Cengiz Kılıç'ı öldüren sanık Ayşe Gül'ün müebbet hapis talebiyle yargılandığı davadan karar çıktı.
Son dakika 3. sayfa haberi: Sevgilisini öldüren kadına "haksız tahrik" indirimi talebiİSTANBUL Kağıthane'de sevgilisi olduğu iddia edilen Cengiz Kılıç'ı öldüren sanık Ayşe Gül'ün müebbet hapis istemiyle yargılandığı davada mütalaa açıklandı.
Özden ATİK / İstanbul, DHA ŞİŞLİ'de 7 Ocak 2020 tarihinde, dünyaca ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolph Ward Mays çiftinin oğlu 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapsi istenen tutuklu sanık Akın Kutlu'nun...
- İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi Enis Berberoğlu hakkında verdiği kararda direndi.
Son dakika gelişmesine göre Sanık savunmasında, "Aileden özür diliyorum.
Haber Özden ATİK İstanbul, DHAŞişli'de 7 Ocak tarihinde, ünlü şarapları ithal eden bir firmanın sahibi olan Figen Mays ile Randolp Ward Mays çiftinin oğlu 17 yaşındaki oğlu Emre Tyler Mays'ı bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla müebbet hapsi istenen tutuklu sanık Akın Kutlu hakim karşısına çıktı.
MARMARİS'TE 50 KİŞİ YEMEKTEN ZEHİRLENDİ MUĞLA'nın Marmaris ilçesinde, özel bir yemek firmasının çıkardığı akşam yemeğini yedikten sonra rahatsızlanan 10 inşaat işçisi ve 40 üniversite öğrencisi toplam 50 kişi, tedavi altına alındı.
1)KILIÇDAROĞLU: BİR KİŞİNİN ARZUSU İLE ÜLKENİN REJİMİ DEĞİŞEMEZCHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da düzenlenen CHP Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında konuştu.
Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink Cinayeti'ne ilişkin 2'si tutuklu 35 sanıklı davanın 10. duruşmasına Eski Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'nın mektubu damga vurdu.
Mısır Çarşısı patlamasına ilişkin 16 yıldır devam eden davada, Pınar Selek’in beraatine karar verildi.
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde 1960'da 8 bin 812 olan nüfus, 1965'te Türkiye'nin tek yassı çelik üreten fabrikası Erdemir'in (Ereğli Demir ve Çelik Fabrikası) kurulmasıyla 52 yılda 100 bin arttı.
Zirve Yayınevi'nde biri Alman 3 kişinin öldürülmesiyle ilgili davada, Milli İstihbarat Teşkilatı(MİT) eski Kontrterör Dairesi Başkanı Mehmet Eymür talimatla ifade verdi.
Terör örgütü PKK'nın üst yapılanması KCK'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 118'i tutuklu 205 sanığın yargılandığı davaya yarın devam edilecek.
İstanbul 15.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen KCK terör örgütü basın komitesine ilişkin davada mahkeme gazeteci Çağdaş Ulus ve Cihat Ablay'ın tahliyesine karar verdi.
KCK'nın basın komitesine yönelik 36'sı tutuklu 44 sanık hakkında açılan davaya sanık ve avukatların usule ilişkin taleplerinin alınmasıyla devam ediyor.
Eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay ve 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yeğeni Nihan Atasagun'un da aralarında bulunduğu 11 sanığın yargılandığı adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs davası 19 Ekim'e ertelendi.
Eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay ve 9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in yeğeni Nihan Atasagun'un aralarında bulunduğu 11 sanığın yargılandığı Adil Yargılamayı etkilemeye teşebbüs davası yarına ertelendi.
Ergenekon davasının tutuklu sanığı, milletvekili Prof.Dr.Mehmet Haberal'ın hastaneden taburcu olabileceğini ilişkin sağlık raporunun mahkemeye gönderilmediği' iddiası üzerine yürütülen soruşturma tamamlandı.
ski Adalet Bakanı Seyfi Oktay'ın da aralarında bulunduğu 11 şüpheli hakkında hazırlanan adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs iddianamesi İstanbul 15.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.