Kanser hastasıyım diyerek 30,000 dolar topladı, poker şampiyonasına katıldığı ortaya çıktı - Son Dakika
Hukuk

Kanser hastasıyım diyerek 30,000 dolar topladı, poker şampiyonasına katıldığı ortaya çıktı

Kanser hastasıyım diyerek 30,000 dolar topladı, poker şampiyonasına katıldığı ortaya çıktı

37 yaşındaki Amerikalı Rob Mercer, ölümcül kanser hastası olduğunu iddia ederek insanlardan maddi yardım topladı. Ancak daha sonra hasta olmadığı ve bu parayı Las Vegas'da düzenlenen dünya poker şampiyonasına katılmak için topladığı ortaya çıktı. Mercer, topladığı 30,000 doları bağışçılara geri ödemeyeceğini belirtti. Bu durumun ortaya çıkması üzerine poker çevreleri tarafından dışlandı.

21.09.2023 15:50  Güncelleme: 15:59

Kanser hastasıyım diye 30,000 dolar topladı. Kanser olmadığı ve parayı dünya poker şampiyonasına katılmak için topladığı ortaya çıktı. Amerikalı 37 yaşındaki Rob Mercer, ölümcül kanser hastalığına yaklandığını söyleyip insanlardan kendisine maddi yardımda bulunmalarını istedi. Daha sonra hasta olmadığı ve Las Vegas'da düzenlenen dünya poker şampiyonasına katılmak için insanları dolandırdığı ortaya çıktı.

RÖPORTAJ YAPTIĞI GAZETEDE KANSER OLMADIĞINI İTİRAF ETTİ

Mercer, yaptığı açıklamada bağışçılardan topladığı 30,000 doları bağışçılara geri ödemeyeceğini söyledi. Mercer, gazeteye yaptığı şaşırtıcı itirafta, "Bağırsak kanserim olduğunu söyledim. Bağırsak kanserim yok. Sadece durumumu örtmek için böyle bir yalan uydurdum," dedi. "İnsanlara bağırsak kanserim olduğunu söylememem gerekiyordu. Birisi hangi kansere sahip olduğumu sorduğunda, aniden böyle bir şey uydurdum." dedi.

TURNUVAYA KATILDIKTAN BİRKAÇ SAAT SONRA ELENDİ

Mercer'e bağış yapanlardan bir olan Cody Daniels, iyilik yapmak insanların sürekli kullanıldığını, bu bir kez daha gördüğünü ve Mercer'e para veren kişilerin paralarını tekrar alabilceklerini umduğunu söyledi. Turnuvaya katıldıktan bir kaç saat sonra elenen Mercer'in yalanı ortaya çıktıktan sonra poker çevreleri tarafından dışlandı.

Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Hukuk

Son Dakika Hukuk Kanser hastasıyım diyerek 30,000 dolar topladı, poker şampiyonasına katıldığı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement