Daday Belediyesi'nin yaklaşık 2 yıl süren başvurusunun ardından, Kastamonu'nun Daday ilçesi Sakin Şehirler Ağı'na (Cittaslow) dahil oldu. Uluslararası Cittaslow Komitesi tarafından yapılan incelemeler sonucunda Daday'ın 72 farklı alanda gerekli kriterleri tamamladığı belirlendi. Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, ilçenin yaşanılabilirliğini ve turistik değerlerini vurgulayarak, Sakin Şehir ağına dahil olmanın çevreye ve diğer ilçelere de katkı sağlayacağını belirtti.
Kastamonu'nun Daday ilçesinde Kelebek Çayırında geliri depremzedelere bağışlanmak üzere düzenlenen yardım panayırında deprem bölgesindeki çocuklar için uçurtma uçuruldu. Yardım panayırına Daday Kaymakamı Ayşegül Yıldırım, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.
Kastamonu'da Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş'a silahlı saldırıda bulunan şüpheli tutuklandı.
Türkiye İş Kurumu üzerinden Daday Belediyesi'nde 6 ay işçi olarak çalışan ve 2 ay önce süresi dolunca işten çıkarılan Emre D., Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş'a makamında silahlı saldırıda bulundu. Taş, "Bu arkadaşımızı 6 ay İş-Kur üzerinden çalıştırmıştım. Daha sonra kendisine cebimden harçlık da veriyordum. Ben ve personelim hayati tehlike atlattık" ifadelerini kullandı.
Son dakika haberler: Belediye başkanına makam odasında silahlı saldırı Makam odasında defalarca ateş açan şahsı belediye personeli etkisiz hale getirdi Silahlı saldıra uğrayan Başkan Taş yara almadan kurtuldu Kastamonu'da Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş makamında, bir şahıs tarafından silahlı saldırıya uğradı.
KASTAMONU'nun Daday Belediye Başkanı CHP'li Hasan Fehmi Taş'a, belediye binasına giren E.D. tarafından silahlı saldırı girişiminde bulunuldu.
Kastamonu'da Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, daha önce kendisinden iş isteyen 32 yaşındaki şahıs tarafından makamında silahlı saldırıya uğradı
Daday ilçesinde eski bir yolcu otobüsü, gezici kütüphaneye dönüştürülerek öğrencilerin hizmetine sunuldu.
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) tarafından Daday ilçesindeki eski katı atık depolama alanına fidan dikimi yapıldı.
Son dakika haberi... KASTAMONU'nun Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş'ın koronavirüs testi pozitif çıktı.
Cumhuriyetin kuruluşunun 95. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi Daday’da da kutlandı.
Daday’da Kaymakamlık ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Haftası kutlamaları gençlik yürüyüşüyle başladı.
Türkiye Muhtarlar Derneği Daday Şubesi’nin Olağan Genel Kurulunda Kamil Selalmaz başkanlığa seçildi.
Vali Yaşar Karadeniz, Daday’ı ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.
Daday Kaymakamlığı ve Daday İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden okullara yönelik denetimler başladı.
Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Daday Ümit ve Nafi Çeri Meslek Yüksekokulu’nun yapım işleri ve masraflarını üstlenen hayırsever Nafi Çeri ve Ümit Çeri’nin 400 kişilik öğrenci yurdu yaptıracağını açıkladı.
KASTAMONU (İHA) – CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, referandum çalışmaları kapsamında Kastamonu’nu ziyarete etti.
Daday Belediye Başkanından Hasan Fehmi Taş, Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın'ı ziyaret etti.
Kastamonu’nun Daday ilçesinde bulunan ve doğal güzelliği ile dikkat çeken Eğriceova yaylasının hayat bulması için yürütülen çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve konvoyuna karşı gerçekleştirilen saldırıyı kınayan bir mesaj yayınladı.
Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, terör örgütünün 26 Temmuz tarihinde Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde terör örgütünün saldırısı sırasında yaralanan Uzman Çavuş Uğur Çiftçi’yi baba evinde ziyaret etti.
Kastamonu'nun Daday ilçesinde, FETÖ'nün darbe girişimini protesto etmek amacıyla "Demokrasi konvoyu" düzenlendi.
Daday Kaymakamlığı tarafından şehit ailelerine ve gazilere iftar yemeği düzenlendi.
Daday Atatürk Ortaokulu Öğrencileri tarafından İngilizce gösteri düzenlendi.
Daday Belediyesi’nin kardeş belediyecilik projesi kapsamında bir kardeşi daha oldu.
Kastamonu’da minibüsün altında kalan yaşlı adam ağır yaralandı.
Doğal güzellikleri ve temiz havasıyla gelişen turizm bölgesi haline gelen Kastamonu’nun Daday ilçesinin Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek kardeş şehir olmak istediklerini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları İl Yönetimi Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ı ziyaret ederek "Köy okullarımız bizim okullarımız" projesi için destek istedi.
Kastamonu Genç Girişimciler Derneği’nin düzenlediği ‘Bilgi Birikimi’ toplantısının konuğu olan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, belediyecilik çalışmaları ve Daday ile ilgili projelerini gençlerle paylaştı.
Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kastamonu Olağan İl Kongresi’nde konuşan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday Belediyesi olarak ekibiyle beraber iğneyle kuyu kazarak çalıştıklarını ifade ederek birçok projenin muhalefet belediyesi olarak görüldükleri için destek görmediklerini ifade etti.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.