Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde 6. Uluslararası Kurdiyat Sempozyumu başladı, 54 akademisyen katıldı.
CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e Akkuyu Nükleer Santrali’ne ilişkin “26 Temmuz 2022 tarihinde 98,9 milyar dolar civarında bulunan Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın rezervinin 4 Ağustos 2022 tarihinde 108,1 milyar dolara yükselmesinin nedeninin bankalar üzerinden dolaylı olarak Merkez Bankası’na park eden ‘Rus parası’ olduğuna dair medyada yer alan haberler ve yorumlar doğru mudur?” diye sordu.
AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'ın 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül için, "AK Parti'nin kurucularından değil, kurucu milletvekillerindendir" sözlerinin ardından gözler partideki kurucu üyelerin kimler olduğuna çevrildi.
Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu çatısı altında faaliyet gösteren Türkiye-ABD İş Konseyi (TAİK)'nin yeni dönem yürütme kurulu ve başkanı belli oldu.
Türkiye'de enerji alanındaki önemli etkinliklerden olan "20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı" (ICCI 2014), 24-25-26 Nisan tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.
20. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı (ICCI 2014), Anadolu Ajansı'nın Ana Basın Sponsorluğu'nda, 24 26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek AA Kurumsal İletişim Direktörü Solmaz: "Türkiye'de enerji alanında gerçekleştirilen önemli uluslararası etkinlikler.
Başbakan Erdoğan'ın Eski Danışmanı Hasan Cüneyt Zapsu, Sarıyer Asliye Hukuk Mahkemesi'ne Başvurarak, Adını Düzeltti.
Eski Almanya Başbakanı Gerhard Schröder, Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nı (Kkto) Ziyaret Etti. Schröder, Ticaret Odası'nda Kkto Başkanı Hasan İnce ile Başbakan Ferdi Sabit Soyer'in de Katıldığı Bir Toplantı Yaptı.
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.