61 Yaşındaki Adam Baltayla Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

61 Yaşındaki Adam Baltayla Öldürüldü

61 Yaşındaki Adam Baltayla Öldürüldü

61 yaşındaki Ertuğrul Aladağ, metruk bir binada boynundan ve yüzünden kesilmiş halde ölü bulundu. Olay yerinde cinayette kullanıldığı düşünülen bir balta bulundu.

05.03.2015 19:31  Güncelleme: 20:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

61 yaşındaki Ertuğrul Aladağ'ın, İstanbul Eyüp'te metruk bir binada boynundan ve yüzünden kesilmiş halde cesedine ulaşıldı. Polis, cinayeti kimin ya da kimlerin işlediğini belirlemek için geniş çaplı inceleme başlattı.

ALADAĞ'I BULMAK İÇİN HERKES SEFERBER OLDU

Olay, Çırçır Mahallesi'nde bulunan Hakan Sokak üzerindeki tek katlı metruk bir binada meydana geldi. Dünden beri kendisinden haber alınamayan Ertuğrul Aladağ'ın yakınları durumu polise bildirdi. Daha sonra, mahalle sakinleri Aladağ'ı çevrede aramaya başladı. Ertuğrul Aladağ'ın yakınları, evlerine yakın olan taksi durağındaki çalışanlara da durumu bildirdi. Bunun üzerine taksi durağında çalışanlar, Ertuğrul Aladağ'ın metruk binada olabileceğinden şüphelendi.

TAKSİCİLER BULDU

Taksiciler, Aladağ'ı, evinden 100 metre mesafedeki metruk binada, yüzü ve boynu kesilmiş şekilde öldürülmüş olarak buldu. Bunun üzerine taksiciler durumu hemen polise ve Aladağ'ın ailesine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, cinayetin işlendiği yeri güvenlik şeridiyle kapattı.

BALTA İLE VÜCUDU PARÇALANMIŞ

İlk incelemede, Aladağ'ın balta ile öldürüldüğü ve vücudunun parçalandığı belirlendi. Acı haberi alan Aladağ'ın yakınları olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

GEÇ SAATLERE KADAR DELİL ÇALIŞMASI YAPILDI

Polis, bölgede geç saatlere kadar süren delil çalışması yaptı. Aladağ'ın cesedi, Olay Yeri İnceleme polislerinin incelemelerinin ardından Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü. Polis, cinayeti kimin ya da kimlerin işlediğini belirlemek için geniş çaplı inceleme başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 61 Yaşındaki Adam Baltayla Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Peşmerge Merve: AMAN ALLAHIM BALTAYLA MI ÖLDÜRMÜŞLER.. BU CANİLERE CAYDIRICI CEZALAR VERİLMEZSE TÜRKİYE YAKINDA IRAK SURİYEYİ GEÇER.. 31 4 Yanıtla
  • Tutkun: Gun gectikce dahada zalim oluyoruz . 28 0 Yanıtla
  • AGRiLi: Ne alaka burasi türkiye beyenmeyen erivana yerlessin 0 9 Yanıtla
  • ali ay: Sarhoşun tekiydi ama böyle bi ölümü haketmiyordu 3 6 Yanıtla
  • realite: Erkeğe şiddet e Hayır. .. 5 3 Yanıtla
  • metin1: Cok kötü . Islam ahlaki eksik . cahaliyet almis basini gidiyor 7 0 Yanıtla
  • muratt: Burası Türkiye adaleti tartışılmaz, çünki yok.her Zamanki gibi ölen öldüren devam ediyor ama tepedekiler sanki bu ülkede yaşamıyor. 5 1 Yanıtla
  • VERMUT: KATİLE SOR KESİN MÜSLÜMANDIR. 5 0 Yanıtla
  • osmanlI: Olayi taksicilere soyluyorlar onlarda metruk binada olabilir deyip oraya gidiyorlar ilginc. Var bunda bir bityenigi. 0 0 Yanıtla

Advertisement