Yunanistan'ın Turizmi Elena'ya Emanet - Son Dakika
Güncel

Yunanistan'ın Turizmi Elena'ya Emanet

Yeni Başbakan Aleksis Çipras'ın kabinesi yemin ederek göreve başladı. Ülkenin yeni Turizm Bakanı, koalisyon ortağı Bağımsız Yunanlar vekili olan Elena Kountoura oldu.

28.01.2015 07:41  Güncelleme: 07:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunanistan'da yeni Başbakan Aleksis Çipras'ın, kemer sıkmaya karşı çıkacak kabinesi belli oldu. Kabinede en dikkat çeken isimlerden biride hükümetin sağcı ortağı vekili Elena Kountoura.

Syriza'nın sağcı koalisyon ortağı Bağımsız Yunanlar vekili olan Elena Kountoura, hükümette Turizm Bakanı olarak yer aldı.

EN ÖNEMLİ BAKANLIK

Mevcut ekonomik sıkıntılar göz önünde bulundurulduğunda turizm Yunanistan'ın can simidi dolarak görülüyor.

Yunan medyasına göre, yeni hükümetin en önemli gelir kaynağı olması beklenen turizmin Elena Kountoura'ya emanet edilmesi de bu açıdan oldukça dikkat çekici.

ULUSAL REKOR KIRMIŞTI

Babası asker olan Kountoura, küçük yaştan itibaren altetizm ile uğraşmış ve 11 yaşındayken 100 metrede ulusal rekor kırmıştı.

"EN İYİ MODEL" ÜNVANI DA VAR

Gençlik yıllarında modellik yapan Kuntura, birçok dünyaca ünlü moda evi ile çalıştı, makyaj devi Shiseido'nun yüzü oldu. ABD merkezli CNN televizyonu tarafından da 'yurt dışındaki en iyi 10 model' arasında gösterildi.

3 DİL KONUŞUYOR

İngilizce, İspanyolca ve Fransızca konuşuyor. Modellik kariyerinin ardından ise 2003 yılına kadar birçok lifestyle dergisinin yayın yönetmenliği görevini üstlendi.

Yaptığı hayır işleriyle de dikkat çeken Kountoura, 2003'te Yeni Demokrasi Partisi'nden milletvekili seçildi. Ardından Yeni Demokrasi içinden çıkan Bağımsız Yunanlar Partisi'ne geçti.

Yunanistan\'ın Turizmi Elena\'ya Emanet
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yunanistan'ın Turizmi Elena'ya Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Brn: Ihracat aldi başını gidiyo durmak yok yola devam bir yıl sonrda Yunanistan in tamamen çöküşünü izleyeceğiz inşall 9 18 Yanıtla
  • tayson: valla ben tatile giderim elena için :). . . maaşallah. . . 16 4 Yanıtla
  • SPORTİFFFF: Acıyorum bu tarz ülkelere, Allah hidayet versin, dinsiz insanlar ülke yönetiyor varın siz düşünün gerisini. 9 11 Yanıtla
  • Mrt : Kari güzelmiş 7 6 Yanıtla
  • TAKİP: adamlar bir haftada seçimi yapup hükümeti kurdu. bizde 45 günde kurulamıyor????????????? oysa kurulurmuş bakın ey insanlar 10 2 Yanıtla
  • Karagöz : Bakan hanımda taş gibi valla.. 9 0 Yanıtla
  • MUSTAFA URFA: fizik ve geçmişte aldığı ödül ve kırdığı rekorlara bakılırsa turizm bakanlığından çok Spor bakanlığı daha çok yakışırdı. . . 6 0 Yanıtla
  • Öztürk: Brn sen hangi ülkede yaşıyorsun merak ettim. Hayır Türkiye değil eminim de. Almanya felan Olmasın. Hangi ihracat ? Ne ihracatı ? Piyasanın içinde olan benim ihracat rakamlarını bilen sizsiniz helal Valla. Rakamlar külliyen yalan şişirme. Peki ithalat ne durumda onu da biliyor musun ? Hükumetten nemalanan bir şirkette çalışmıyorsan piyasaya in bir Esnafın tüccarın halini sor. 3 1 Yanıtla
  • V: OF ANAM OF 3 1 Yanıtla
  • tısss: yılannnnnnnnnnn. . . 0 4 Yanıtla

Advertisement