Polis Otosu Kaza Yaptı! Telsiz Anonsları Ekipleri Alarma Geçirdi - Son Dakika
Güncel

Polis Otosu Kaza Yaptı! Telsiz Anonsları Ekipleri Alarma Geçirdi

Polis Otosu Kaza Yaptı! Telsiz Anonsları Ekipleri Alarma Geçirdi

Yozgat'ta yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyonet, polis otosuna çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü ile 2 polis memuru yaralandı.

07.10.2015 11:13  Güncelleme: 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ta saat 08.00 sıralarında Yozgat- Kırıkkale Karayolu şehir çıkışında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyonet, polis otosuna çarptı. Kazada kamyonet sürücüsü ile 2 polis memuru yaralandı.

Vatandaşların yetkilileri aramasından sonra telsizlerden geçen anonslar polis ekiplerini harekete geçirdi ve hemen bölgeye intikal ettiler. Polisler araçta sıkışan meslektaşlarının kurtarılması için canhıraş çalıştı.

ÇAMUR YOLU KAYGANLAŞTIRDI

Kaza, bu sabah 08.00 sıralarında Yozgat- Kırıkkale Karayolu şehir çıkışında refüj düzenleme çalışmasının yapılırken yağmur ve yolda biriken çamur nedeniyle yolun kayganlaşması sonucu meydana geldi.

POLİS OTOSU ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Kırıkkale istikametine seyir halinde olan Hasan Arslan'ın kullandığı 66 SC 810 plakalı kamyonet, kontrolden çıkarak aynı yönde ilerleyen trafik polisi otosuna çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan polis otosu şarampole devrildi.

2'Sİ POLİS 3 KİŞİ YARALANDI

Kazada, polis memurları Nedim Ertürk ve Gökhan Güvendik araçta sıkıştı. Yaralı polisler, sıkıştıkları otomobilden sağlık ve AFAD ekipleri tarafından çıkartılarak Yozgat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada kolunu çarpan kamyonet sürücüsü de aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Otosu Kaza Yaptı! Telsiz Anonsları Ekipleri Alarma Geçirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Gecmis olsun: Iclerinden birini gayet yakindan tanrm iyi yemesini icmesini bilir sekerciii 1 31 Yanıtla
    turkiye: Sen uzaylimisin yemeden icmeden mi yasiyosun 12 0
  • Polis arabanın parasini oder : 35 sene çalışan polis aldığı ikramiye araba parası kadar değil ama kaza yaptığı için aracın parasini ödeyecek ENTERESAN 30 1 Yanıtla
    dadas: öle bişe yok birader uydurmayın 8 7
  • bi kişi...: suç polisin aniden önüne çıkmaması lazımdı yada dörtlüleri yakması lazımdı bence öyle herkeze suçluluk muamelesi yapmayın içini bilmeden..... 0 3 Yanıtla
  • Yozgatli: Nufus ve yuzolcumune gore en cok polis yozgatta bunu bilin genc hizli ve bilincsiz cok pislik olani bile cok buna bi cozum bulmali emniyet muduru.. Geceyi bekleyip uni kizlarindan ifade almaya girip snra .. Midem almiyor acil cozum 0 3 Yanıtla
    Babacan: Senin seviyene göre secmişler yoz-gatli 3 0
  • asd: polis e alkol testımı polis aracın a kamyon carptı akıllı 0 0 Yanıtla

Advertisement