Yönetmen Murat Uygur'dan Yapımcı Abdullah Akosman'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yönetmen Murat Uygur'dan Yapımcı Abdullah Akosman'a Ziyaret

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Yapımcı-Yönetmen Murat Uygur, duayen Gazeteci Abdullah Akosman ve başarılı Gazeteci, Sunucu, Yapımcı Funda Akosman Erman’ı ziyaret etti.

10.10.2015 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı, Yapımcı- Yönetmen Murat Uygur, duayen Gazeteci Abdullah Akosman ve başarılı Gazeteci, Sunucu, Yapımcı Funda Akosman Erman'ı ziyaret etti.

Medyanın önemine dikkat çeken Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Uygur, basında doğru ve hızlı haber almanın hayati önem sağladığı günümüzde özellikle de kariyer hayatı birçok ödülle taçlandırılmış olan Akosman Yayın Grubu'na etik yayın politikası ve özverili çalışmaları için teşekkür etti. Gazeteci Abdullah Akosman ise, "Tüm dünyada yazılı basının geleceği karanlık görülüyor. Türkiye'de yazılı basın sürekli tiraj kaybediyor. Televizyon, internet ve sosyal medya yazılı basının yerini alıyor. Gazeteciler geleceklerinden endişeli. Birçok gazeteci işsiz durumda. Ayrıca Türkiye'de basın sektörü Avrupa'nın da önünde, kuşe kağıda gazete basıp genelde maliyetlerini artırıyor" dedi.

Tüm malzemelerin ithal olmasına rağmen kriz içindeki sektörün maliyetini arttırmanın akılcı yatırımlar olmadığını belirten Akosman, Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu'nun yaptığı birçok sosyal sorumluluk projesinin olduğunu ve desteklediğini ifade etti.

Önce Vatan Gazetesi'nin 15 yıllık haber müdürü ve köşe yazarı, Papatya Dergisi'nin 8 yıllık genel yayın müdürü, gruplarının Tv'sinin Genel Müdürü ve Papatyalı Sabahlar isimli kadın programını hazırlayıp sunan Yapımcı, Araştırmacı Gazeteci Funda Akosman Erman, yeni yayın döneminde alışılagelmişin dışında bir sağlık programıyla ekranlara döneceğinin müjdesini verdi. Funda Akosman Erman, ayrıca Uygur'a yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yönetmen Murat Uygur'dan Yapımcı Abdullah Akosman'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement