Yolun Bittiğini Fark Edemeyen Sürücü, Denize Düştü - Son Dakika
Güncel

Yolun Bittiğini Fark Edemeyen Sürücü, Denize Düştü

Bodrum'da yolun bittiğini fark edemeyen sürücü, otomobiliyle denize girdi.

16.11.2014 10:15  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alınan bilgiye göre, Ortakent-Yahşi Mahallesi Müsgebi Caddesi'nde, Selin Mutlu'nun kullandığı 33 CRV 84 plakalı otomobil, sürücünün yolun bittiğini fark edememesi üzerine denize düştü.

SUYLA DOLAN OTOMOBİLDEN KENDİ İMKANLARIYLA ÇIKTILAR

Kazada sürücü Selin Mutlu ile otomobilinde bulunan İsmet Mutlu, suyla dolan otomobilden kendi imkanlarıyla çıkmayı başardı.

POLİS OTOSUNA SIĞINDILAR

Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polis ekipleri, ıslanan Selin ve İsmet Mutlu'yu polis otosuna alarak ısınmalarını sağladı.

Daha sonra çekiciye bağlanan otomobil, denizden çıkarıldı.


Yolun Bittiğini Fark Edemeyen Sürücü, Denize Düştü
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yolun Bittiğini Fark Edemeyen Sürücü, Denize Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • erdem sabri: kadınmı sürücü, şaşırmadım 2 3 Yanıtla
    Seda TORUN: olaylara sadece dümdüz bir çerçeveden bakan sayın erkek şoför arkadaşım, bak ben sana olayı başka bir çerçeveden sunayım. Kendisi alkollü olduğu için suçu yanındaki ehliyetsiz kızına atacak kadar terbiyesiz olan başka bir erkek sürücü olayı bu. . . Haa unutmadan bunu yapan bir erkek sürücü mü. . . . evet. . . ben de buna hiç şaşırmadım. . . 0 0
  • HAKAN KAYACI: Adama bak yahu ölümden dönmüş derdi arabadaki suyu boşaltmak. Demek ki mal canın yongası diyolar ya doğru. Yorumcunun dediği doğru ise kendini kurtarmak için kızını ortaya attıysa, bu nasıl bir baba yahu. Demek ki babalıktan nasibini almamış, Allah akıl fikir versin dayı sana. 0 0 Yanıtla

Advertisement