Yolcu ile Hostes Arasında Alkol Tartışması - Son Dakika
Güncel

Yolcu ile Hostes Arasında Alkol Tartışması

Erkek yolcu hostese "Allah'a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz" deyince hostes de yolcuya "Allah her yerde. Sizinle tartışamam" dedi.

24.10.2014 07:34  Güncelleme: 08:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Onur Air'in geçtiğimiz salı günü İstanbul- Malatya seferini yapan saat 10.20 uçağında bir yolcuyla kabin ekibi ve diğer yolcular arasında 'alkol' nedeniyle tartışma yaşandı.

"MÜSLÜMAN DEĞİL MİSİNİZ?"

Uçak havalandıktan kısa süre sonra hostes tarafından yolculara "Alkollü ve alkolsüz içecek satışı başlamıştır" anonsu yapıldı. Anonsun ardından servise başlayan hostesler ile 40 yaşlarındaki erkek bir yolcu arasında tartışma çıktı. Erkek yolcu yanına giden kadın hostese "Müslüman değil misiniz? Niye alkol servisi yapıyorsunuz?" diye tepki gösterdi.

HOSTES: ALLAH HER YERDE SİZİNLE TARTIŞMAM

Türkiye'nin Müslüman bir ülke olduğunu söyleyen yolcu, "Allah'a daha yakınız, uçağı düşüreceksiniz" dedi. Bunun üzerine hostes ise yolcuya "Allah her yerde. Sizinle tartışamam" cevabını verdi.

Bu polemiğin ardındansa erkek yolcu kendisine tepki gösteren diğer yolcularla da tartışmaya başladı. Olay kabin ekibi tarafından kaptan pilota iletildi. Yolcu hakkında uçaktan indikten sonra bir işlem yapılmadığı öğrenildi. (Kaynak: Habertürk)

Yolcu ile Hostes Arasında Alkol Tartışması
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Yolcu ile Hostes Arasında Alkol Tartışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • radar: malatya istanbul arası taş çatlasa 1. 5 saat, , nefsine hakim ol ve yolculuk bitince gider içersin içkini anlamıyor bu uçakta içki servisini, , indikten sonra fıçıları devir ama havadayken olmaz kardeşim olmaz. . 14 22 Yanıtla
  • ahmet: sarhoş yolcu almıyorlar uçağa , ama uçakta içki satışı yapılıyor. 29 5 Yanıtla
  • yolante: Çok Müslüman alkol kullanmıyor ama Allah'ı da gökte arıyor. Enteresan. 27 4 Yanıtla
  • Soru: Şu sığırların alkolle alıp veremediği ne anlamadım. İçmesini bilmeyene zaten yaramaz alkol, hele hele bu tarz şeyleri din ile bağdaştırmak saçmalığın en önde gideni. Yoksa gavurlar alkol de alıyor zina da yapıyor domuz da titor ama bakın tüm yabancı memleketler senden benden önde yalıyor, bu uçağı düşüreceksiniz diyen vatandaş da, malatyada kahvede pişti oynar kesin. Amaç yok düşünce yok. Sen zaten içme sığır 16 11 Yanıtla
  • HASAN YERSEL: NE SAPIK ADAM KILIGINA BURUNMUS ESSEK, GERICI YOBAZ HERIF 6 16 Yanıtla
    karamanlı: Yorumunuzu beyenmedim o adamın müdahale şeklini beyenmediğim gibi madem uçağa binecen sor ozaman içki servisi varmı diye yada uçakta değil inince şikayetçi ol, olay çıksa sonra uçak zarar görse sorumlusu kim. Ayrıca hostes kızında eğitimli ve kültürlü olduğu belli olmuş Rabbim her yerde tabi. 0 0
  • cımbız: Dinde Zorlama Yoktur u okumamış sanırım herkesin günağı kendine kuranı kerimi cımbızlamayalım 6 1 Yanıtla

Advertisement