Yol Yapım Çalışması Sırasında Köy Mezarlığında Heyelan - Son Dakika
Yerel

Yol Yapım Çalışması Sırasında Köy Mezarlığında Heyelan

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Kayasuyu köyünde Kadirli-Andırın karayolunun yapım çalışmaları sırasında köy mezarlığında heyelan meydana geldi.

06.04.2015 11:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye'nin Kadirli ilçesine bağlı Kayasuyu köyünde Kadirli- Andırın karayolunun yapım çalışmaları sırasında köy mezarlığında heyelan meydana geldi.

Yeni yapılan Kadirli-Andırın karayolunun güzergahında bulunan Kayasuyu köyü mezarlığında, yol yapım çalışmaları sırasında aşırı yağan yağışlar nedeniyle heyelan oldu. Vatandaşlar, cenazelerin birbirine karışmasından korkuyor. Köy mezarlığına yeni cenaze de defnedecek yer kalmadığını belirten köylüler, yetkililerden duruma bir çözüm bulmasını bekliyor.

Köy mezarlığının taşınmasının mümkün olmadığını belirten muhtar Namık Erat, "Yaklaşık bir yıl önce başlanan bu yol çalışmasından dolayı üç aydır burada heyelan oluştu. Heyelan mezarlığa geldi dayandı. Mezarlığımız 120 yıllık mezarlık. Mezarlar heyelan olup da bir birine karışırsa kimin hangi mezar olduğunu bile seçemezsin, iki metre yaklaşık iki buçuk metre civarında bir şey kaldı. Bir an önce önlem alınması için yetkililerden bir yardım bekliyoruz" dedi. - OSMANİYE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yol Yapım Çalışması Sırasında Köy Mezarlığında Heyelan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement