YGM Gönüllüleri GAP Anadolu Kız Lisesi'nde - Son Dakika
Güncel

YGM Gönüllüleri GAP Anadolu Kız Lisesi'nde

YGM Gönüllüleri GAP Anadolu Kız Lisesi\'nde

Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Yenişehir Gençlik Merkezi gönüllüleri tanıtım turlarına GAP Anadolu Kız Lisesi ile devam etti.

31.10.2014 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Yenişehir Gençlek Merkezi, bünyesinde açmış olduğu kurslarla yapmış olduğu etkinlik ve faaliyetleri anlatmak üzere bu kez GAP Anadolu Kız Lisesi' nde seminer düzenledi.

Seminerde Gençlik Merkezi'nin çalışmaları faaliyet ve projeleri anlatıldı ve ayrıca kurslar hakkında gençler bilgilendirildi.

Slâyt gösterimi ile birlikte gençlere bilgi veren YGM çalışanları, yapılan ve yapılacak olan proje ve etkinliklere gençleri davet ederek, merkezin gençliğe verdiği önemi anlattı. Burada gençlere ayrıca tanıtım amaçlı broşür, dergi ve el ilanları dağıtıldı.

Buluşma ile ilgili bir değerlendirme yapan Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Abdullah Canbeyli, "Tanıtım turlarına devam ediyoruz. Amacımız Gençlerimizin boş zamanlarını en güzel şekilde değerlendirmeleri için, Gençlik Merkezi' nde soysal ve kültürel aktivitelere onları ortak etmek" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ise "Gençlerimizi bilgilendirmek adına yapılan bu tanıtımlar sayesinde, gençlerimiz Gençlik Merkezlerinden haberdar oluyor.Bu sayede hem daha fazla üyeye ulaşıyoruz, hem de onlarla birlikte etkinliklere imza atıyoruz. Bu da onlara özgüven kazandırıyor" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel YGM Gönüllüleri GAP Anadolu Kız Lisesi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement