'Yeni Bir Gün' Programının Kadrosu 'Her Şey Dahil'deydi! - Son Dakika
Güncel

'Yeni Bir Gün' Programının Kadrosu 'Her Şey Dahil'deydi!

Köşe yazarlığın yanı sıra, yaptığı televizyon programlarıyla da merakla takip edilen İpek Durkal, yeni programından önce 'Her Şey Dahil'e yorumlarını seyirciyle paylaştı.

02.05.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MAGAZİN DÜNYASINA DAMGA VURAN KÜSLÜKLERİ USTA KALEM İPEK DURKAL CANLI YAYINDA YORUMLADI!

Magazin gündemini yorumlayan İpek Durkal, Bülent Ersoy'un Ajda Pekkan ile olan gerginliğinde, Bülent Ersoy'un büyük tepkisine rağmen Ajda Pekkan'ın durumu çok güzel idare ettiğini dile getirdi.

'YENİ BİR GÜN' ÇOK YAKINDA BAŞLIYOR!

Uzun zamandır beklenen program 'Yeni Bir Gün' çok yakında başlıyor. İpek Durkal, Simge Fıstıkoğlu, Aşkım Kapışmak ve Hande Kazanova ile harkika bir kadroya sahip olan program, seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor. Program, hafta içi her sabah Simge Fıstıkoğlu'nun sunumuyla ekrana gelecek; İpek Durkal ile magazin dünyasına damga vuran haberleri yorumlarken, Aşkım Kapışmak ile insan ilişkilerini değerlendirecek, Hande Kazanova ise her Pazartesi burç yorumlarıyla ekran karşısında olacak.

İLK KEZ CANLI YAYINDA ŞARKI SÖYLEDİ!

Bugüne kadar Simge Fıstıkoğlu'nu her sabah haber sunarken gördük, şimdi ise çok yakında başlayacak olan 'Yeni Bir Gün' adlı programla ve harika kadrosuyla seyircisiyle kavuşmaya hazırlanıyor. Simge Fıstıkoğlu program için yaptığı röportajda bilinmeyen yönlerini paylaştı. Sosyoloji mezunu olan güzel sunucu, aslında hayalinin çok iyi bir şarkıcı olmak olduğunu söyledi ve şu sözleri ekledi: "Belki bir gün ciddi ve iyi bir teklif gelirse düşünürüm.". Ardından, canlı yayında ilk kez şarkı söyleyen Fıstıkloğlu, Sezen Aksu'dan 'Gülümse'yi seslendirdi.

"100 BİN TL İÇİN AĞLARIM!"

2002 senesinde 'Aşkına Eşkiya' dizisinde birlikte rol alan Hande Kazanova ve Alişan stüdyoda, ağladıkları bir sahneyi canladırmaya çalıştılar. Alişan yapamayınca, ünlü gazeteci İpek Durkal, Özcan Deniz'in yeni dizisi için bölüm başına 96 bin TL'ye anlaştığını aktardı. Bunu canlı yayında öğrenen Alişan "Ben de ağlarım hatta gerekirse salya sümük ağlarım" dedi. Sunucu yoldaşı Çağla Şikkel ise yanıtsız kalmayarak: "Ben 100 000'e herşeyi yaparım!" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Yeni Bir Gün' Programının Kadrosu 'Her Şey Dahil'deydi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement