Spor Okullarının Önemi Bir Kez Daha Vurgulandı - Son Dakika
Yerel

Spor Okullarının Önemi Bir Kez Daha Vurgulandı

Spor Okullarının Önemi Bir Kez Daha Vurgulandı

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, yaz spor okullarının çocuklara olumlu katkılar sağladığını bildirdi.

28.08.2014 12:08  Güncelleme: 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarıkamış Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Koçak, yaz spor okullarının çocuklara olumlu katkılar sağladığını bildirdi.Koçak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaz spor okullarını çok önemsediklerini, her yıl daha geniş yelpazede deneyimli antrenörlerle çocukları eğitmeye çalıştıklarını söyledi.

Okulların tatil edildiğinden bugüne kadar 3 aylık süre zarfında çocukların boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerine imkan sağladıklarını belirten Koçak, şöyle konuştu:

"Çocuklarımızın sağlıklı gelişimleri ve spor yapma alışkanlığı kazanarak sporu bir yaşam biçimi haline getirmeleri için yaz spor okulları bulunmaz bir fırsattır. Yaz okullarında gelişme çağındaki çocuklara jimnastik, tenis, voleybol, basketbol, futbol gibi sporlara çocuğun yaşına uygun olarak yönlendirmek önemlidir. Bir sporu öğrenmek düşünme, hissetme ve yapma olarak belirli aşamalardan geçer bunu yapan çocuk kendini psikolojik olarak iyi hisseden, fiziki görünümünden memnun, öz güveni olan disiplinli bir birey olmaya adaydır. Spor tesislerinde 300 çocuğumuz eğitim gördü." - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Spor Okullarının Önemi Bir Kez Daha Vurgulandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement