Minik Semanur Yaslandığı Sinekliğin Kilidi Açılınca Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Minik Semanur Yaslandığı Sinekliğin Kilidi Açılınca Hayatını Kaybetti

Adana'da şapka fırlatma oyunu oynarken açık olan camın sinekliğine dayanan küçük Semanur, kilidin açılması sonucu 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

04.07.2015 10:38  Güncelleme: 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da dedesinin evinde şapka fırlatma oyunu oynarken açık olan cam kenarına gelerek sinekliğe dayanan kız çocuğu, kilidin açılması sonucu 2. kattan düşerek hayatını kaybetti.

DEDELERİNE GİTTİLER

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Akarca Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Musa ve Fatma Kaya çiftinin ikiz olan kızları 7 yaşındaki Semanur ile Havanur Kaya, evlerine yakın yerde bulunan dedelerinin evine gitti.

ÖLÜM ARKADAŞLARIYLA OYNARKEN GELDİ! SİNEKLİK AÇILINCA...

İkiz kız kardeşler, burada arkadaşlarıyla birlikte bir oda da birbirine şapka oyunu atma oyunu oynamaya başladı. Şapkayı atıp birbirine vurmaya çalışan çocuklardan Semunur Kaya şapka değmemesi için açık olan pencereye çıktı. Pencerede sineklik olduğu için Semanur, buraya dayanarak atılan şapkalardan kurtulmaya çalıştı. Bu arada sinekliğin kilidi açılınca Semanur ikinci kattan aşağı düştü.
KAFASININ ÜZERİNE DÜŞEN MİNİK SEMANUR HAYATINI KAYBETTİ

Kafasının üzerine düşen kız, çocuğu ağır yaralandı. Ailesi tarafından özel bir tıp merkezine götürülen çocuk, burada kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TOPRAĞA VERİLDİ

Semanur Kaya, otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından Semanur Kaya babası Musa Kaya ve akrabaları tarafından alınarak Akarca Mahallesi'ne götürülüp toprağa verildi.

Minik Semanur Yaslandığı Sinekliğin Kilidi Açılınca Hayatını Kaybetti
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Semanur Yaslandığı Sinekliğin Kilidi Açılınca Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • BÜNYAMİN: BU YARADAN BAŞKA İMTİHAN EDECEK ADAM BULAMAMIŞ MI DA BU GARİBANIN AİLESİNİ SEÇMİŞ? 1 24 Yanıtla
  • BÜNYAMİN: BURASI TÜRKİYE....KADERE İNANANLARIN ÜLKESİ..DEMEK Kİ KADERİNDE VARMIŞ DEĞİL Mİ BEYLER..? O SİNEKLİĞİ O KADAR ZAYIF YAPANIN SUÇU YOKMUŞ DEĞİLMİ GÖĞSÜ İMAN ATEŞİ İLE YANAN TOSUNLAR? , GEÇEN AVM DE YASLANDIĞI CAMDAN DÜŞÜP GENÇ YAŞTA KIZCAĞIZ DA ÖLDÜ..ONUN KADERİ DE ÖYLEYMİŞ. DEĞİL Mİ DAĞ LALELERİ..? O UCUZ CAMI YAPANIN, YAPTIRANIN HİÇ SUÇU YOKMUŞ.. 5 8 Yanıtla
  • seda_42: kiyamam sana cennet gulu aileye sabir dilerim 11 0 Yanıtla
  • kamil: Allahım ailesine sabırlar ver 10 1 Yanıtla
  • UMUT: şapka fırlatma oyunu nedir be adanaya özgü bir oyun mu 0 10 Yanıtla
  • Hasret: 2 değil 7 yaşında üstelik eceli gelmiş ölmüş allah rahmet eylesin diyeceginiz yerde gereksiz yorumlarda bulunuyorsunuz. Allah ailesine sabır versin 8 1 Yanıtla
  • ayna: yaşadığımız herşey kaderimizde olsaydı işlediğimiz tüm günahları Allah yazmış olurdu oysaki insanın irade hakkı yani tercih etme hakkı var bu olmasaydı zaten cennet yada cehennem olmazdı 5 1 Yanıtla
  • dogrucu: Allah rahmet eylesin 5 0 Yanıtla
  • BU BiR IMTIHAN SAHASIDIR: Allah rahmet eylesin,,bu dünya bütün insanlik alemi icin bir imtihan yeridir,,Allahin kudret kameralari herkesi dogumundan ölümüne kadar yaptigi her türlü hareketini kameraya almaktadir,,bu görüntüler öldükten sonra hesaba cekilirken bizlere gösterilecektir,hic kimse yaptigi iyiliklerini veya kötülüklerini inkar edemiyecektir,,iyilik yapanlar cennete kötülük yapanlarda cehenneme gönderilecektir,,benim dilegim hepimiz iyilik yapalim ve cennete gidelim insallah amin,, 5 0 Yanıtla
  • Adana: Sapka firlatma oyunu ne.ilk defa duydum 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement