Wenger: Beşiktaş Çok Güçlü ve İyi Organize Olmuş - Son Dakika
Spor

Wenger: Beşiktaş Çok Güçlü ve İyi Organize Olmuş

Arsenal patronu Wenger, kazandıkları Beşiktaş maçından sonra temsilcimizi övdü, "Beşiktaş'a hakkını vermek lazım çünkü çok güçlüler ve iyi organize olmuşlar." dedi.

28.08.2014 00:28  Güncelleme: 00:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arsenal menajeri Arsene Wenger, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

"TAKTİKSEL OLARAK İYİ SONUÇ ALAMADIK"

İstediği performansın sahaya yansıtılamadığını kaydeden Wenger, "Teknik açıdan istediğimi performansı sahaya yansıttık, ancak taktiksel olarak iyi sonuç alamadık. Debuchy'nin atılması biraz ağır bir karardı, ancak gergin olması beklenen son 10 dakikayı iyi geçirdik" dedi.

"BEŞİKTAŞ ÇOK GÜÇLÜ VE İYİ ORGANİZE OLMUŞ"

Beşiktaş'ın iyi bir performans ortaya koyduğunu belirten Fransız antrenör, "Beşiktaş'a hakkını vermek lazım, çünkü çok güçlüler ve iyi organize olmuşlar. Demba Ba'nın gol atmasına izin vermedik" diye konuştu.

"GIROUD 3-4 AY SAHALARDAN UZAK KALACAK"

Transferle ilgili soruları geçiştiren deneyimli hoca, Giroud'nun uzun süre sahalardan uzak kalacağını kaydetti ve Wilshere'ı da överken, "Önemli olan sahadaki performans, bizim kimi satın alacağımız değil. Her pozisyona oyuncu almaya açığız. Giroud 3-4 ay sahalardan uzak kalacak. Jack Wilshere bu gece iyi bir performans sergiledi ve her hata daha da iyiye gidiyor." ifadelerini kullandı.

Wenger: Beşiktaş Çok Güçlü ve İyi Organize Olmuş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Wenger: Beşiktaş Çok Güçlü ve İyi Organize Olmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • hakan bektaş: iki maçta 10 kişi kalan takıma gol atamıyorsan şampiyonlar ligine gitmeyi haketmiyorsun demek. iyi oynadık ezdik arsenali mahvettik ama adamlar şamp. ligine gitti. keşke onlar oynasaydıda biz giseydik. avrupalılardan öğrenilecek çooook şey var. . . . . 13 2 Yanıtla
    kadir: Türk futbolunun hastalığı bu malesef. sürekli iman gücü ve motivasyon ile oynamaya çalışıyoruz. Teknik hep ikinci planda. dün gece arsenalin turu geçmesindeki ana neden de zaten teknik olarak çok üzerimizde olmalarıydı. 0 0
  • hala real: Real kocanız bekliyor sizi :D 4 0 Yanıtla
  • hala real: Real kocanız bekliyor sizi :D 4 0 Yanıtla
  • KÜLLİYETSPOR: HABERE BAK YORUMA BAK 2 0 Yanıtla

Advertisement