Van Kaybolan Minik Nehir'in Bir Kardeşi Oldu - Son Dakika
Güncel

Van Kaybolan Minik Nehir'in Bir Kardeşi Oldu

Van Kaybolan Minik Nehir\'in Bir Kardeşi Oldu

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 2 gün önce akşam saatlernide kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmaları sürerken, sabah saatlerine doğru, Aslan ailesinin yeni bir kızları dünyaya geldi.

31.10.2014 12:30

Van'ın Gürpınar İlçesi Kırkgeçit Mahallesi'nde 2 gün önce akşam saatlernide kaybolan 4 yaşındaki Nehir Aslan'ı arama çalışmaları sürerken, sabah saatlerine doğru, Aslan ailesinin yeni bir kızları dünyaya geldi. Buruk bir mutluluk yaşayan Aslan ailesinin minik Nehir'in dışında 9 ve 6 yaşında 2 çocukları daha bulunuyor.

Olay, Çarşamba günü akşam saatlerinde ilçeye yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Kırkgeçit Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin önünde oynayan Nehir Aslan, bir anda ortadan kayboldu. Aramaya çıkan ailesi Nehir'i bulamayınca durumu jandarmaya haber vererek yardım istedi. Bunun üzerine köye jandarma, köy korucusu, AFAD ve Ulusal Medikal Kurtarma ekipleri sevk edildi. Arama çalışmalarına bir helikopter de alçak uçuş yaparak destek verdi.

Gece geç saatlere kadar yapılan aramalara çevredeki köylüler de atlı ekiplerle katıldı. Ancak minik Nehir'e ulaşılamadı. Bugün sabahın erken saatlerinden itibaren geniş bir alana yayılan ekipler, kayalıkların ve çalılıkların altını detaylı bir şekilde kontrol ederek arama çalışmalarına yeniden başladı.

NEHİR'E YENİ KARDEŞ

Nehir'den halen haber alınamazken, sabaha doğru aile buruk bir mutluluk yaşadı. 9 yaşında Baran, 6 yaşında Muhammet Ömür ve 4 yaşında Nehir adında 3 çocuğu bulanan Aslan ailesinin yeni bir kızları oldu. Köyde bakkal dükkanı işleten Erkan Aslan, eşi Hatice Aslan'ın doğum sancılarının başlaması üzerine yakınlarına haber verdi. Bunun üzerine Hatice Aslan, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kadın Doğum Servisine kaldırıldı. Hatice Aslan, sabaha doğru bir kız çocuğu dünya getirdi.

Nehir'in Ağabeyi 9 yaşındaki Baran, annesinin gece saatlerinde rahatsızlandığını ve babası tarafından hastaneye götürüldüğünü söyledi. Baran, sabah halasının kendilerini aradığını ve yeni bir kardeşlerini olduğunu haber verdiğini anlatan Baran, bu haberin kendilerin mutlu ettiğini ancak, Nehir'i çok özlediklerini ve bir an önce bulunmasını istediklerini belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Van Kaybolan Minik Nehir'in Bir Kardeşi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement