Urfalı Minikler Yüzmeyi Öğreniyor - Son Dakika
Güncel

Urfalı Minikler Yüzmeyi Öğreniyor

Urfalı Minikler Yüzmeyi Öğreniyor

Haliliye Belediyesi, 07- 10 yaş arası çocukların yüzmeyi öğrenmesi için kurs başlattı. Kurs, daha ilk günlerden ailelerce yoğun ilgi gördü.

26.08.2015 13:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'da Yaz Spor Okulları ile çocuklara yönelik salon sporu eğitimi başlatan Haliliye İlçe Belediyesi, Haliliye Sabiha Özlek Spor Salonu bahçesine kurulan 4 metre eni, 8 metre boyu ve 1 metre 20 santimetre derinliğindeki portatif havuzda 7- 10 yaş arası çocuklara yüzmeyi öğretiyor.

Küçük yaştaki çocukların suyu sevmesi ve fiziksel gelişimini sağlamasını hedefleyen Haliliye Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda uzman eğitmenler tarafından çocukların yüzme eğitimlerini gerçekleştiriyor.

Çocuklarını portatif havuza getirerek yüzmeyi öğrenmelerini sağlayan aileler de, hizmetten dolayı Haliliye Belediyesi'ne teşekkür etti.

Arkadaşlarıyla birlikte yüzmeyi öğrenerek eğlendiklerini ifade eden çocuklar ise, "Haliliye Belediyesi'nin yaptığı havuza geliyoruz. Arkadaşlarımızla eğleniyoruz. Hocalarımız bize yüzmeyi öğretiyor. Bu yüzden Haliliye Belediyesi'ne ve Başkanı Fevzi Demirkol'a teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Çocukların yüzme havuzunda hem eğlendiklerini hem de eğitim aldıklarını söyleyen yüzme antrenörü Emin Demir, şunları söyledi: "Belediyemiz yüzme etkinliğiyle tatile gidemeyen ailelere büyük bir katkıda bulunuyor. Çocukların bu sıcak havada hem serinlemesini sağlarken hem de eğitimlerini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımız burada yüzme eksikliklerini tamamlıyorlar. Mutlular burada, 7 gün 24 saat spor kompleksimizde çocuklarımızla beraberiz. Çocuklarımızın ilgisi her geçen gün artıyor. Çocuklar mutlular, amacımız eğlendirmek ve aynı zamanda öğretmek."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Urfalı Minikler Yüzmeyi Öğreniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement