UEFA Basın Sözcüsü: F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Gidemeyecek - Son Dakika
Spor

UEFA Basın Sözcüsü: F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Gidemeyecek

UEFA Basın Sözcüsü Pedro Pinto, "Fenerbahçe cezalı olduğu için önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde yer alamayacak." dedi.

21.04.2014 00:14  Güncelleme: 08:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde gitme ihtimali konuşulurken, konu üzerine son nokta UEFA'dan geldi. Beyaz TV'nin UEFA Basın Sözcüsü Pedro Pinto ile yaptığı mail trafiği sonrasında bilinmeyen sorular aydınlandı.

"FENERBAHÇE KATILAMAYACAK"

Pedro Pinto, Fenerbahçe'nin UEFA'ya göre cezalı olduğunu ve önümüzdeki sezon Devler Ligi'nde yer alamayacağını açıkladı. Fenerbahçe'nin cezası yüzünden Türkiye'nin kontanjan kaybedeceği iddiaları da asılsız çıktı.

"2. VE 3. TAKIMLAR DEVLER LİGİ'NE GİDEBİLECEK"

Pinto'nun ifadelerine göre Spor Toto Süper Lig'in 2'nci ve 3'üncü bitiren takımlar Şampiyonlar Ligi'ne gidebilecek. Fenerbahçeli yönetici Abdullah Kiğılı ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, geçtiğimiz günlerde üçüncü olan takımın Şampiyonlar Ligi'nde gidemeyeceği yönünde açıklamaları olmuştu.

 

UEFA Basın Sözcüsü: F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi\'ne Gidemeyecek
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor UEFA Basın Sözcüsü: F.Bahçe, Şampiyonlar Ligi'ne Gidemeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SİBEL TIRNOVA: ÖNÜMÜZDEKİ SENE ŞAMPİYON OLAMAZSA YİNE GİDEMEYECEK BUNU DA BELİRTSEYDİN UEFA? 8 5 Yanıtla
  • doğrucu davut: ayıp ya adamın yüzüne dombıra dombıra diye söylenirmi hiç değilse alıştıra alıştıra söyleyin bari:))))) 6 1 Yanıtla
  • recep: şike yapmadı nasıl olurda gidemez:))) 3 4 Yanıtla
  • murat: Biz şampiyonlar liğinde oynayamasakta gönüllerin birincisiyiz ama siz bu insanlık ve sevgi ortamını anlayamazsınız pedro pinto bizim takımımız gönlümüzde zaten şampiyonlar liği şampiyonu. 4 2 Yanıtla

Advertisement