Rusya, Türkiye Sınırındaki Sarmada Kasabasını Vurdu - Son Dakika
Güncel

Rusya, Türkiye Sınırındaki Sarmada Kasabasını Vurdu

Rusya, Türkiye Sınırındaki Sarmada Kasabasını Vurdu

Cilvegözü Sınır Kapısı'na yaklaşık 10 kilometre mesafedeki Suriye'nin İdlib'e bağlı Sarmada kasabası Rusya'ya ait uçaklar tarafından atılan füzelerle vuruldu.

26.11.2015 14:33  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hatay'ın Reyhanlı İlçesi Cilvegözü Sınır Kapısı'na yaklaşık 10 kilometre mesafedeki Suriye'nin İdlib'e bağlı Sarmada kasabası füzelerle vuruldu. Yerel kaynaklar, öğle saatlerinde Rusya'ya ait uçakların Sarmada kasabası ile İdlib yolu üzerindeki alanlara 4 füze attığı, olayda çok sayıda ölü ve yaralı olduğunu bildirdi.

GIDA YÜKLÜ TIR'LAR DA HEDEF ALINDI

Gıda yüklü TIR'ların da hedef alındığı saldırıda çevredeki binalar hasar gördü. Saldırıda yaralananlar ise Bab- Al Hava Sınır Kapısı yakınlarında bulunan sahra hastanesine sevkedildi.

RUSYA SİVİLLERİ VURMAYA DEVAM EDİYOR

Rus Hava Kuvvetleri, terör örgütü DAEŞ'in kontrol alanı dışında bulunan Humus, Halep, Hama ve İdlib'te sivil yerleşim yerine saldırmaya devam ediyor. Söz konusu hava saldırılarında bugüne kadar 263 sivil yaşamını yitirdi.

Rus uçakları dün Halep'in Azez ilçesinde insani yardım taşıyan TIR'ları hedef almıştı. Saldırıda 7 kişi ölmüş, 10 kişi de yaralanmıştı.

İşte olay yerinden kareler;



Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Rusya, Türkiye Sınırındaki Sarmada Kasabasını Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (76)

  • Hakkarili: Atom ver pkk ya rus dostum sizin yerinize biz hallederiz türkleri siz rahatınıza bakın vodkanızı için 85 51 Yanıtla
  • ahmat: Sonuna kadar yanındayız putin 34 65 Yanıtla
    .: Defol git ozman rusyaya hain 0 1 esin: Kimsin sen ya kimin yanindasin rus musun oğlum sen eğer öyle isen defol git biz sizi defetmeden. 0 1 bogazici: Yazik yazik kafirin yaninda olma ! 0 1
  • kürdistanlı : HER BİJİ 21 35 Yanıtla
  • Kars: Allahınızdan bulun Rusya Allah belanızı versin 34 16 Yanıtla
  • Şırnak: Burda rusyayı eleştirenlere acıyorum düne kadar türkmen kardeşin yoktu yenimi aklına geldi temizlesin hepsini ışittir hepsi türkiyedede dolu ışitli var 26 16 Yanıtla
  • Colin Kazım: Rusya:2 Türkiye:1 16 23 Yanıtla
  • Ars: Rusu destekleyen kansızlar, esas siz türkün gücünü göreceksiniz 15 21 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement