Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu Niğde'de - Son Dakika
Güncel

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu Niğde'de

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu Niğde\'de

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Niğde’de avukatlarla buluştu.

19.09.2015 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Niğde'de avukatlarla buluştu.

Başkan Feyzioğlu, Niğde Barosunun oluşturduğu ormanda da ağaç dikti. Grand Otelde düzenlenen buluşma toplantısında konuşan Feyzioğlu, "Güç anlamında Türkiye'nin en büyük örgütlerinden Türkiye Barolar Birliği, perşembe günü Ankara'da sadece ve sadece Türk bayrağı altında yaptığımız "Teröre Hayır Kardeşliğe Evet" yürüyüşünden de anlının akıyla çıktı. Bu yürüyüş, birlikteliğin küçümsemek veya belkide katılmamak için mazeret bulanların aksine hiçbir siyasi partinin yürüyüşü değildi. Hiçbir siyasi parti karşıtlığı da içermiyordu. Türkiye'nin milyonlarca esnafının, Türkiye'nin milyonlarca küçük işverenini, milyonlarca emeklisini, 10 binlerce gazisini, 10 binlerce şehit yakınını, öğretmenini, ev kadınını, muhtarı bir siyasi partinin miladını mensubu talimat verildiğinde meydanlara koşan askeri gibi kabul etmek, bu halktan bu milletten ne kadar kopuk olunduğunu gösterir. Bizim Türkiye Barolar birliği, barolar ve avukatlar olarak en önemli özelliğimiz, biz protokol insanı değiliz. Hayatımız kavanozlarda geçmiyor bizim. Bizim hayatımız sokaklarda geçiyor, insanlarla, kendi insanlarımızla el ele geçiyor. Çünkü onların dertleriyle uğraşıyoruz. Onların dertlerini dert ediniyoruz. O sebeple biz Türkiyeyiz ve Türkiye'nin güvendiği en güçlü örgüt olmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz" şeklinde konuştu.

Şanlıurfa'da PKK terör örgütünün kahpe saldırısında şehit edilen Polis Memuru Okan Acar'ın ailesine taziye ve helallik isteme ziyaretinde bulunduğunu söyleyen Feyzioğlu, "Açısını paylaşmaya gayret ettik. Hepimizin o yaşta evlatları var. Bir söz verdik. Birliğimizin ve beraberliğimizin sembolü Türk bayrağı bu ülkenin semalarında sonsuza kadar dalgalanacak. Bunun için 77 milyonu adalet paydasında buluşturmak demokrasinin hukuk devletinin temeli değerleri paydasında kucaklaştırmak için biz avukatlar barolar Türkiye barolar birliği olarak üzerimize düşen her görevi hiç çekinmeden ve kimseden yılmadan yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Feyzioğlu Niğde ziyaretinde Orman Genel Müdürlüğü tarafından tahsis edilmiş olan on dönüm arazi üzerine Türkiye Barolar Birliği ve Niğde Barosunun birlikte yaptırdığı 'TBB - Niğde Barosu Hatıra Ormanının açılışını yaptı fidan dikti. Törende; Türkiye Barolar Birliği Yönetim ve Disiplin Kurulu üyeleri, civar illerden Aksaray, Kırşehir, Nevşehir, Kırıkkale, Yozgat baro başkanları ile avukatlar yer aldı. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Türkiye Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu Niğde'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement