Tunus Heyeti Altınköy'de - Son Dakika
Güncel

Tunus Heyeti Altınköy'de

Tunus Heyeti Altınköy\'de

Altındağ Belediyesi ile kardeşlik köprüsü kuran, sık sık gerçekleştirdiği ziyaretlerle Altındağ'ı yakından tanıyan ve örnek alan Tunus Belediye Başkanları bu kez Altınköy'ü ziyaret etti.

13.09.2014 16:13  Güncelleme: 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tunus Belediye Başkanı ve Tunus Şehirleri Ulusal Birliği Başkanı Seyfullah El-Asram, Bizerte Belediye Başkanı Muhammed Riyad El-Elzam, Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hayrettin Güngör ve Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sefer Arlı, Altınköy'de bir araya geldi. Heyete Altındağ Belediyesi Başkan Yardımcısı Tuncay Temel ev sahipliği yaptı.

Geleneksel köy hayatına hayran kaldılar

Tunus'ta yerelleşme sürecine destek olmak ve Türkiye ile Tunus yerel yönetimleri arasındaki kardeş şehir ilişkilerini geliştirmek amacıyla yürütülen program kapsamında Altındağ'ı ziyaret eden heyet, Altındağ Belediyesi'nin dev projesi Altınköy'ü gezdi. Altınköy'ü gezen, yel değirmeni, köy kahvesi, köy camiisini ziyaret eden, doğal ortamlarında yaşamlarını sürdüren hayvanları yakından gören heyet, Altınköy'e hayran kaldı. 100 yıl öncesinin köy hayatına yakından tanıklık eden Tunuslu heyet, geleneksel Türk köy hayatının tüm geleneklerini birebir yerinde inceleme fırsatı buldu. Heyet, köy fırınında pişen ekmeğin tadına da baktı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Tunus Heyeti Altınköy'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement