Tüfekle Hava Ateş Açıldı, Bisikletli Çocuk Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Tüfekle Hava Ateş Açıldı, Bisikletli Çocuk Yaralandı

Tüfekle Hava Ateş Açıldı, Bisikletli Çocuk Yaralandı

Manavgat'ın Aşağı Pazarcı Mahallesi Fevzipaşa Caddesinde dün saat 23.30 sularında beyaz renkli bir otomobilden indiği belirtilen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, pompalı tüfek etrafa ateş açtı.

27.07.2014 08:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manavgat'ın Aşağı Pazarcı Mahallesi Fevzipaşa Caddesinde dün saat 23.30 sularında beyaz renkli bir otomobilden indiği belirtilen kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi, pompalı tüfek etrafa ateş açtı. Şahıs daha sonra otomobile binerek olay yerinden uzaklaşırken, tüfekten çıkan saçmalar, yaklaşık 50 metre uzaklıkta bisikletle gezen Tarık Küçükoğlu'na isabet etti. Çeşitli yerlerinden yaralanan Tarık Küçükoğlu için çevredekiler sağlık ekiplerinden yardım istedi. İlk müdahalesi olay yerinden yapılan çocuk, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Tarık Küçükoğlu'nun durumunun ağır olduğu kaydedildi.

5 ADET BOŞ KOVAN BULUNDU

Polisin olay yerinde yaptığı incelemede 5 adet boş fişek kovanı buldu. İncelemede, yol kenarında park halindeki 07 LU 649 plakalı otomobilin bagaj bölümüne de saçmaların isabet ettiği tespit edildi.Olayı gören bazı vatandaşlar, beyaz renkli bir otomobilden inen bir kişinin pompalı tüfekle ateş açtıktan sonra yine aynı otomobile binerek uzaklaştığını belirtti.

Polis ekipleri görgü tanıklarının ifadesinin ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Tüfekle Hava Ateş Açıldı, Bisikletli Çocuk Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement