TSK'dan Suikast Açıklaması - Son Dakika
Güncel

TSK'dan Suikast Açıklaması

TSK\'dan Suikast Açıklaması

TSK dün gece yarısı Şanlıurfa'nın Ceylanpınar Belediye Başkanı'na yönelik suikast girişimiyle ilgili açıklama yaptı.

14.07.2014 15:15  Güncelleme: 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TSK'dan yapılan açıklamaya göre dün gece yarısı kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişiler tarafından, Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesinde Viranşehir Caddesi üzerinde, Ceylanpınar Belediye Başkanının da içerisinde bulunduğu resmi aracının geçişi esnasında, yol kenarında park halinde bulunan bomba yüklü bir otomobil uzaktan komutalı bir düzenek ile patlatıldı. Daha sonra uzun namlulu silahlarla ateş edildi.

ADLİ SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Meydana gelen patlamada, Ceylanpınar Belediye Başkanı herhangi bir zarar görmedi, ancak koruma görevlisi iki polis ve bir sivil vatandaş, hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralandı. Olayla ilgili adli soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

##6257603##

SAZLIKLARDAKİ ÇELİK BİLYELER

Bu arada dün TSK Türkiye- Suriye sınırının Şuruç/Şanlıurfa kesiminde kule nöbetçileri tarafından, Arıcan deresi kontrolü esnasında, sazlıklara takılı durumda, iki varil içerisinde her biri 50 kilogram ağırlığında, patlayıcı yapımında kullanıldığı değerlendirilen çelik bilyelerin bulunduğu saptandı. Variller, korumaya alınarak Akçakale Jandarma Komutanlığına teslim edildi. Pazar günü öğle saatlerinde ise Bölücü Terör Örgütü mensubu bir terörist, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde silahıyla birlikte teslim oldu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel TSK'dan Suikast Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Q: MEMOYA CVP: bdp li demogoji yapma .........KAZANAMADINIZ İŞTE BİR YENİLGİYİ KABULLENEMEDİNİZ YA MUHALEFETÇE BÖYLESİNİZ SINAVDA BAŞARISIZ OLAN ÖĞRENCİNİN ÖĞRETMENİNİ SUÇLAMASI GİBİ. 4 2 Yanıtla

Advertisement