Trabzon'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Yerel

Trabzon'da Uyuşturucu Operasyonu

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında arama yapılan şüphelilerin çantasında çeşitli miktarda esrar, kokain, uyuşturucu hap ve halk arasında "Bonzai" olarak bilinen sentetik uyuşturucu bulundu.

29.07.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonu kapsamında arama yapılan şüphelilerin çantasında çeşitli miktarda esrar, kokain, uyuşturucu hap ve halk arasında "Bonzai" olarak bilinen sentetik uyuşturucu bulundu.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerince il genelinde uyuşturucu madde alan, satan ve bulunduran şahısların tespiti, uyuşturucu madde ticareti ve kullanımının önlenmesine yönelik çalışmalar devam ediyor.

Bu kapsamda İstanbul'dan uyuşturucu madde getirileceği bilgisine ulaşan ekipler, B.Y.A. ve O.G'yi otogar mevkisinde yakaladı.  Zanlıların çantasında yapılan aramada bir kilogram toz esrar, bin 500 uyuşturucu hap ve 2 gram kokain ele geçirildi.

İstanbul'dan halk arasında "Bonzai" olarak bilinen sentetik uyuşturucu getirdiği belirlenen ve Karşıyaka mevkisinde yakalanan A.İ'nin sırt çantasında da 100 gram ağırlığında bu madde bulundu.

Gözaltına alınan kişilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Trabzon'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement