Trabzon'da Sakatlık Şoku - Son Dakika
Spor

Trabzon'da Sakatlık Şoku

Trabzon\'da Sakatlık Şoku

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiren Trabzonspor'da sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor.

05.02.2016 14:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ara transfer döneminde kadrosunu yeni oyuncularla güçlendiren Trabzonspor'da sakatlıklar can sıkmaya devam ediyor. Karadeniz temsilcisinde son olarak Oscar Cardozo'nun 3 hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Golcü oyuncu Trabzonspor'un bugün  Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde U21 takımıyla ile yaptığı antrenman maçında da forma giymedi.

A takımın 3-1 kazandığı hazırlık karşılaşmasında goller Cavanda, Muhammet Demir ve Salih Dursun'dan geldi. Trabzonspor'da takıma geri dönen Bosingwa'nın iyi ve istekli oyunu alkış aldı. Portekizli oyuncu stoper mevkisinde oynatıldı.

Bordo -mavililerde Mehmet Ekici, Güray Vural, Mustafa Yumlu sakatlıkları Yusuf Erdoğan, Aykut Demir ve Özer Hurmacı ise hastalıkları sebebiyle takımla ayrı çalışmalara devam etti.

Trabzonspor teknik direktörü Hami Mandıralı, Oscar Cardozo'nun sakatlığı nedeniyle pazar günü oynayacakları Akhisar Beledeiyespor maçında ileri uçta yeni transfer Muhammet Demir'e forma şansı vermeyi düşünüyor. Karadeniz temsilcisinde Güray Vural, Mehmet Ekici, Mustafa Yumlu, Oscar Cardozo, Özer Hurmacı, Yusuf Erdoğan ve Aykut Demir'in yanı sıra cezalı olan Cavanda da Akhisar deplasmanında forma giyemeyecek.

Pazar günü oynanacak karşılaşmayı Halis Özkahya yönetecek.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Trabzon'da Sakatlık Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement