Tolunay: "Sentetik Çimde Oynamak Bizi Oldukça Zorladı" - Son Dakika
Spor

Tolunay: "Sentetik Çimde Oynamak Bizi Oldukça Zorladı"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay, "Etimesgut Belediyespor oldukça iyi bir takım. Sentetik çimde oynamak bizi oldukça zorladı.

09.01.2016 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay, "Etimesgut Belediyespor oldukça iyi bir takım. Sentetik çimde oynamak bizi oldukça zorladı. Ancak güzel bir galibiyet almayı başardık" dedi.

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda Kayserispor, deplasmanda Etimesgut Belediyespor'u 5-2 mağlup etti. Maçın ardından iki takımın da teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal, verdikleri mücadeleden dolayı oyuncularını tebrik ederek, "Eksik kalmamıza rağmen gerçekten çok güzel mücadele ettiler. Devrenin sonunda aut olan pozisyonda kornerden gol yememiz, ardından hakemin oyuncumuzu atması dengeleri değiştirdi. Herkesin bu işin eğitimini alması gerekir. Mutfağından gelmekle bu iş olmuyor. 10 kişi kalmamıza rağmen iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Kupada 3 tane karşılaşmaları kaldığını belirten Öcal, "Ama maalesef Ziraat Türkiye kupası sıradan bir kupa haline geldi. Ne tadı ne tuzu var. Zorunlu maç oynuyormuş gibiyiz. Buna bir de hakemler ekleniyor. 10 saniye içerisinde iki sarı kart gösteriyor. Zaten o pozisyondan sonra onun gözlemcileri ve temsilcileri de stadı terk ettiler. Kayserispor'u tebrik ediyorum. Son dönemde ligde de yükselen bir form grafiği çiziyorlardı. Kupada da aynı şekilde devam ediyorlar" ifadesini kullandı.

KAYSERİSPOR CEPHESİ

Kayserispor Teknik Direktörü Kafkas ise sonucun farklı olmasının aldatmaması gerektiğini vurgulayarak, "Etimesgut Belediyespor oldukça iyi bir takım. Sentetik çimde oynamak bizi oldukça zorladı. Ancak güzel bir galibiyet almayı başardık. Salı günü de evimizde oynayacağımız maçı kazanarak grupta avantajlı konuma geçmek istiyoruz" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tolunay: 'Sentetik Çimde Oynamak Bizi Oldukça Zorladı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement