Tolgay Arslan, Babasına Kızıp Duvarı Yumruklamış - Son Dakika
Spor

Tolgay Arslan, Babasına Kızıp Duvarı Yumruklamış

Tolgay Beşiktaş'la anlaştıktan sonra babasının, "Trabzon fazlasını vermişti" sözü ortalığı karıştırmış. Babasına kızıp elini duvara vuran Tolgay bu yüzden sakatlanmış.

28.01.2015 10:04  Güncelleme: 10:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor'un da almak için çok uğraştığı Tolgay Arslan'ı Hamburg'tan renklerine bağlayan Beşiktaş, önemli bir transfere imza atarken ilginç bir detay ortaya çıktı.

ELİNDEKİ ALÇI KAFALARI KARIŞTIRMIŞTI

Takvim'de yer alan habere göre; Beşiktaş'ın yeni transferi Tolgay Arslan dün kapsamlı bir şekilde sağlık kontrolünden geçti. Beşiktaşlı yöneticilerle yaptığı anlaşma sonrası Hamburg'da fotoğraf çekilirken elinde bir sorun olmayan yıldız oyuncunun İstanbul'a sağ elinin alçıya alınmış bir şekilde gelmesi kafalarda bir soru işareti oluşturdu. Tolgay Arslan kendisine bu konuda sorulan soruları üstü kapalı geçiştirirken işin aslının çok farklı olduğu iddia edildi.

BABASINA KIZIP DUVARI YUMRUKLAMIŞ

Tolgay'ın Beşiktaş'la anlaşmasından sonra babasının, "Trabzonspor çok daha fazlasını verdi neden kabul ettin" diyerek kendisine baskı yapması sonrası sinirlendiği ve kızgınlık anında öfkeden elini duvara vurduğu öne sürüldü.

OLAYI ÖRTBAS ETMİŞ

Bu gelişmeden sonra büyük acı çeken Tolgay'ın apar topar sağ eline alçı yaptırarak İstanbul'a geldiği ve olayı örtbas ettiği ortaya çıktı.

Tolgay Arslan, Babasına Kızıp Duvarı Yumruklamış
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Tolgay Arslan, Babasına Kızıp Duvarı Yumruklamış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • kayi boyundan Ertugrul: Trabzon vazgecti de bjk aldi ..haberi dogru verin... 24 23 Yanıtla
  • Çarşı: Çocuk haklı . Trabzonspor'da nasıl bir geleceği olabilir ki? Trabzonda oynar 2 yıl sonra Trabzon nasıl olsa çocuğu Galatsaray'a kaptırır. 21 10 Yanıtla
  • Karakartal: Trabzon iki kez istemiş ama adam daha önce bize söz vermiş gerisi palavra nokta . 10 13 Yanıtla
  • erikan tuna: helal sana gercek bjk li işte 4 12 Yanıtla
  • Efeler: Gerekirse agrasif olcak. Lolipop lazim degil bizee. Sikecilere tekma tokat dalacak adam lazim. Malum topu bjk oynuyor ama kazanan hep gizli sikeciler 6saray oluyor 9 3 Yanıtla
  • DOSTANE: BU ÇOCUĞU TRABZON ALSAYDI ESKİŞEHİR-MANİSA ÜZERİNDEN ALÇAK UÇUŞMA CİNCONA GELİRDİ KESİN:))))))))) 6 4 Yanıtla

Advertisement