Tolga Karel, Yeni Saçlarıyla Görüntülendi - Son Dakika
Magazin

Tolga Karel, Yeni Saçlarıyla Görüntülendi

Tolga Karel, Yeni Saçlarıyla Görüntülendi

Geçtiğimiz yıl katıldığı 'Survivor' yarışmasında arkadaş olduğu Duygu Bal'la birlikte görüntülenen Tolga Karel, protez saçlarıyla dikkat çekti.

26.11.2015 11:43  Güncelleme: 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tolga Karel, geçtiğimiz yıl katıldığı 'Survivor' yarışmasında arkadaş olduğu Duygu Bal'la Nişantaşı'nda buluştu.

YENİ İMAJIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Sevgilisini görmek için sık sık ABD'ye seyahat ettiğini söyleyen Karel'in protez saç yaptırdığı gözlerden kaçmadı. Saçlarının önü büyük oranda dökülen oyuncu, yeni imajıyla dikkat çekti.

PROTEZ SAÇ NEDİR?

Saç protezi tıbbi bir müdahale gerekmeksizin özel yapıştırıcı bir solüsyon sayesinde kişinin saçsız alanına uygulanır. Uygulama tamamen kozmetik ve geri dönüşü mümkün yöntemlerle yapılmaktadır.

2014 yılında Survivor'da yarışmasına katılan Tolga Karel, dikkat çeken yarışmacılardan biriydi.

Son Dakika Magazin Tolga Karel, Yeni Saçlarıyla Görüntülendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • naci: bence yakışmış 10 0 Yanıtla
  • GÜVENİLİR: Eğer Onlar HAYAT FELSEFESİ,ni(islam ahlakını,demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu(diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları)seçmişler.Uzun ince bir yoldalar.Gidiyorlar gündüz gece. 1 3 Yanıtla
    666: Ay bu yorumu kaç haberdir göremeyince başına bi şey geldi sandım...Bemde olmasam senin bu yorumunu kim beğenecek... 1 0

Advertisement