Tavşanlı Linyitspor'da, Adana Demirspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Tavşanlı Linyitspor'da, Adana Demirspor Maçı Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar, hafta sonu sahasında karşılaşacağı Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdü.

11.04.2014 15:02  Güncelleme: 14:15

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, hafta sonu sahasında Adana Demirspor ile yapacağı maçın hazırlıklıklarını sürdürdü. Kırmızı-siyahlılar, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki idmanda düz koşu, topla çalışma ve çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Ali Nail Durmuş, antrenmanın ardından AA muhabirine yaptığı açıklamada, hafta sonu çok zor bir maça çıkacaklarını söyledi. Ligde kalabilmeleri için mutlaka bu maçı kazanmak zorunda olduklarını dile getiren Durmuş, şöyle konuştu:

"Takımda sakat ve cezalı oyuncularımız var. Kaleci Metin ve Murat, çapraz yan bağları koptuğu için sezonu kapattı. Emrah, Ali ve Ömürcan'nın sakatlıkları devam ediyor. Bu oyuncularımızın oynayıp oynamayacağı maç saatine kadar belli olur. Kaptan Mehmet ve Sakıb cezalı oldukları için bu hafta sahada olamayacak. Takım olarak çok eksikliklerimiz var ama sonuçta sahaya 11 kişi çıkacağız. Amacımız kazanmak ve yolumuza devam etmek. Bu zor maçta taraftarımızın yanımızda olmasını ve maç sonuna kadar destek vermesinin istiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tavşanlı Linyitspor'da, Adana Demirspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement