The Witcher 3 Güncellemesinin Boyutu Dudak Uçuklatıyor - Son Dakika
Teknoloji

The Witcher 3 Güncellemesinin Boyutu Dudak Uçuklatıyor

The Witcher 3 Güncellemesinin Boyutu Dudak Uçuklatıyor

CD Projekt RED tarafından geliştirilen efsanevi RPG oyunu The Witcher III: Wild Hunt için kan donduran bir haber yayınlandı.

10.10.2015 10:31

the-witcher-gdc-2015

CD Projekt RED tarafından geliştirilen efsanevi RPG oyunu The Witcher III: Wild Hunt için kan donduran bir haber yayınlandı.

Bildiğiniz gibi yapım özellikle konsollarda yaşadığı optimizasyon sorunlarından ardı ardına gelen güncellemeler ile kurtulamamıştı ve özellikle PS4 sahipleri de bu konudan dolayı oldukça rahatsız durumdaydı. Bugün geliştirici ekipten Marcin Momot, yakında gelmesi beklenen ve aynı zamanda Hearts of Stone ek paketine de hazırlık sağlayacak 1.10 güncellemesinin boyutunu açıkladı. Momot'un yaptığı açıklamaya göre güncellemenin boyutu platforma göre 6 ila 15GB arasında değişecek!

Thepatch 1.10 is going to be around 15gb on consoles (depending on SKU) and between 6-15gb on PC (depending on platform).

— Marcin Momot (@Marcin360)

Sadece optimizasyon özellikleriyle değil, yapımda bulunan çeşitli problemleri, görevleri ve oynanışta büyük değişiklikler sağlayacak olan güncellemenin bir kaç gün içerisinde oyuncularla buluşması bekleniyor. Aynı zamanda yapıma bu ay gelecek olan ek paket içinde hazırlık sunacak olan güncellemenin içeriğinde ise ek paket bulunmuyor. Buna rağmen bu boyutta bir güncelleme, gerçekten de köklü değişiklikler göreceğimizi ifade ediyor.

Toplamda 600 maddeden fazla içeriğine sahip olan güncelleme notlarını ise buradan inceleyebilirsiniz.

The Witcher III: Wild Hunt – Hearts of Stone'un çıkış tarihi, PC, PS4 ve Xbox One platformları için 13 Ekim olarak belirlendi. Ayrıca yapımın ikinci ek paketi ise 2016 yılının ilk çeyreğinde,"Blood & Wine" adıyla piyasadaki yerini alacak.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com

Son Dakika Teknoloji The Witcher 3 Güncellemesinin Boyutu Dudak Uçuklatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement